En plats för återhämtning och stillhet - det kan vi vara för dig.

Tack för fantastisk fin feedback och tips i vår utlottning de senaste två veckorna när vi firar 3 år som studio. Det värmer verkligen att ni upplever det som vi hela tiden försöker skapa och underhålla hos oss - återhämtningen, stillheten, möjligheten till tystnad, och i det, även gemenskap. En plats att möta dig själv och att möta andra. En yogastudio utöver det vanliga. Som att kliva in i en annan värld och där bruset inte ständigt hamnar precis framför näsa utanför dörren. En plats där det finns energi i rummen. Trapphuset blir som en mjukare transportsträcka, ett mellanrum mellan möten. Takhöjden skapar rymd och fönster, torn och terrass ger upplevelsen av perspektiv ovan allt.

Ni har bla önskat fler helgklasser, då och då i kombo med frukost eller annat häng och det kommer det mer av under hösten och våren. Vi började förra veckan med en förmiddagsklass på lördagen. Fler lunchklasser har ni också önskat så även det kommer from nästa vecka. Lunchklass varje dag i veckan! Vi har även en del temaveckor och workshops inplanerade med fokus på återhämtning och som i balans till det uppskattar både ni och vi ännu mer dynamiska klasser att vara med. Vi tittar ständigt över önskemål och beläggning och gör vad vi kan.

Fredag 4 okt har vi också vårt första medlemsevent. Det är gratis för dig som har kort/ag hos oss och vi bjuder på tilltugg, mingel och just denna gång - ett flygande tema. Har du funderat på hur det kan vara att yoga i gungan, nära eller högre upp från marken, så är det en perfekt kväll att komma och testa. Flera lärare kommer vara på plats och visa hur det fungerar, berätta mer och hålla handen när foten ev lämnar marken.

Välkommen att samla, göra av med, eller balansera energi och återhämtning hos oss!

___

Johanna och FLOW familjen

IMG_8454.JPG