Tänk om jag ramlar? Tänk om du flyger?

Den har vi alla hört så vi behöver inte ta den igen. Tänk att vi är så rädda för båda de där ytterligheterna, att ramla och att flyga. Båda lika läskiga för de tar oss på något sätt utanför den sköna tryggheten. Men tänk om tryggheten finns där också… Om tryggheten i att ramla blev lite mindre “bortgjord- och skamkänsla” och tryggheten i att våga flyga blev lite mer kittlande.

Det är fullt möjligt! Det behövs bara en del verktyg, övning och tillit till att fortsätta. Att se mönster, bryta eller förändra dem och skapa vanor som främjar det odramatiska i att ramla (vi reser ju på oss igen) och den häftiga känslan i att flyga. Olika verktyg funkar för olika personer och vi vill kunna vara en plats där det finns ett brett spektra till det här utforskandet. En del lite mer lekfullt och annat lite mer “seriöst”.

Gillar man den lekfulla varianten är flygande yoga en fantastisk möjlighet till att våga skapa tillit till sig själv och annat runt om en. Att lyfta en fot - oavsett om det är för att landa i en restorativ, vilande, vaggande position som rehab eller prehab - eller att lyfta en fot för att vända helt upp och ner. Till det där du intellektuellt inte trodde var möjligt. Men det var det.

Nästa fredag, 4 okt kl 17-19, bjuder vi in dig som har klipp-/halvårskort och AG hos oss till höstens första medlemsevent, givetvis gratis och vi bjuder på tilltugg, mingel och gemenskap- och givetvis möjligheten till att prova yoga gungorna. Tänk om du flyger!

Du behöver inte anmäla dig till medlemseventet - bara dyk upp som du är!

Foto: Anna Rosén

Foto: Anna Rosén