Välkommen höst - FLOW firar 3 år!

Sommaren är förbi och vi välkomnar hösten med öppna armar. Det blir lite mörkare, temperaturen sjunker och värmeljusen gör sin återkomst. Så också yogapraktiken för många. Det är lätt att tappa rutiner under sommaren, vilket också är nyttigt, men när vardagen kommer tillbaka är de små, regelbundna, andningshålen viktigare än någonsin. I början av hösten snurrar mycket igång och farten kan göra att vi mest glider med för vi hinner inte stanna upp och tänka.

Så, ta dig en stund och planera hur du önskar att dina dagar ska se ut. Sedan kanske det inte blir exakt så, men en plan med struktur har högre sannolikhet att bli av. Vilka klasser skulle du vilja gå på varje vecka, vad har du för övriga möjligheter till en stund på egen hand hemma utefter dina förutsättningar? Att gå på klass är härligt för gemenskapen, guidningen och miljön men den egna stunden hemma varje dag är lika viktigt för oss att inspirera dig till.

Med höstens intågande firar studion också 3 år och det vill vi såklart fira tillsammans med dig. Både dig som är ny hos oss och du som varit med oss hela vägen. 3 år kräver 3 festligheter tycker vi:

  • 300 kr rabatt på klippkort och halvårskort- Gäller köp online eller i reception under v 37. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

  • Du som kommer på klass/kurs under v 37-38 kan vara med i utlottningen av 3 st 10klippkort (värde 1800 kr/st). Tävlingen finns på plats i studion.

  • Du som har klippkort eller AG hos oss får ta med tre vänner gratis på klass under v 38-43. Gäller tre olika vänner på tre olika klasser. Vännen bokar sig själv och väljer "betala på plats" i systemet så löser vi det på plats.

Fler erbjudanden och överraskningar kommer under september månads gång på studion.

Välkommen tillbaka och välkommen till FLOW!

—-

Johanna och FLOW-familjen

Flow_klasser_web-292.jpg