Yoga handlar om att må bra.

Välkommen till premiären av FLOWs blogg! Här kommer vi göra vårt bästa för att inspirera dig till att må bra. Att må bra har många dimensioner. Som att våga prata om hur det är när man inte mår så bra, hur man kan hantera det, men också att få våga prata om hur det är att faktiskt må bra. Det är tillåtet att vara glad, det är tillåtet att vara ledsen och det är tillåtet att vara allt där emellan. Att inspirera till att må bra kan också handla om att vi ger dig våra bästa tips för att sova bättre, äta bra eller röra dig på ett smart sätt för att få uppleva något. Vi kommer också tipsa dig om artiklar, nya vetenskapliga, eller inte så vetenskapliga, rön om hälsa, yoga och välmående och hur vi kan tolka dem. Du kommer också få veckans position med bild, tekniktips och vilka fördelar den representerar. Så småningom kommer du kanske ha ett helt bibliotek med yogaasanas (positioner). Har du önskemål om innehåll blir ingen gladare än vi för tips!

Yoga handlar om att må bra. Den fysiska delen är en viktig del för oss idag då vi sitter ner mycket och behöver röra oss. Vi behöver rörlighet och vi behöver stabilitet. Men vårt samhälle är i stort behov av den mentala delen. Hur vi möter oss själva, hur vi möter vår omgivning. Hur vi kan behålla lugn i stressiga situationer, hushålla med energi, ha ett välfungerande nervsystem, reflektera, få distans till saker och framförallt våga uppleva och våga känna vår egen insida. 

Så låt den här teaserfilmen få presentera för dig vad yoga är, vetenskapen bakom och vad yoga kan göra för dig. Ta dig tiden att se hela filmen via länken nedan. Den kan vara starten till något magiskt, något nytt, en förändring eller förbättring. Enjoy!

http://upliftconnect.com/watch-science-behind-yoga/

Vi ses på studion! Välkommen!
-------------------
*Johanna*