Om vårt kroppspråk och hur det formar oss.

Om du som jag, och ja nästan alla andra, spenderar tid på internet varje dag så har du säkert trillat över TED talks vid det här laget. Om inte - TED talks är en del av TEDs (Teknologi, Entertainment & Design) verksamhet där framträdande och kända personer inom olika områden bjuds in för att berätta om sina tankar och idéer om vad som gör just dom framstående. 

Detta spelas in inför publik och läggs upp på youtube där alla "talks" går att hitta och klippen är aldrig mycket längre än 20 minuter. Jag kan spendera timmar framför denna helt fantastiska källa av kunskap och idéer och idag tänkte jag dela med mig av en av mina favoriter.

20 minuter om hur ditt kroppsspråk kan visa stora delar av vem du är och speglar vilken sinnesstämning du befinner dig i. Hur du kan "fake it till you make it" i situationer du önskar du hade lite mer självkänsla i.  Hur just vårt kroppsspråk påverkar hur andra ser oss, men absolut viktigast - hur vi ser på och känner inför oss själva.

-----------
Tyra Nord