Hur går det egentligen för FLOW?

Ja, det kan man undra. För ett halvår sedan slog vi upp portarna till den studio där det personliga är i fokus. Den lilla gruppen där varje individ hinner bli sedd. Där varje person är viktig. Där du är viktig. Du som köpte ditt kort för två månader sedan men inte riktigt fått till det att komma tillbaka. Du är viktig för oss. Du som är bokad på klass är viktig för oss. Du som sett de där härliga bilderna från FLOW i ett halvårs tid, tycker att det ser helt fantastiskt ut och tänkt att dit måste jag gå. Fast bara inte gjort det. Du är viktig för oss. Du som är här. Det är du med din närvaro och energi som är avgörande för oss på FLOW. Vi tillsammans.  Utan dig som deltagare på mattan och utan oss som vill ge dig den bästa upplevelsen finns vi inte. 

Det har helt ärligt varit en tuff start, det ska vi inte säga något annat. Men helt fantastisk. Varje dag är fantastisk. Vissa dagar är mer kantiga och andra mer flytande. Lagar och regler att förhålla sig till. Skatteverket, momssatser och banken. Sådant man kan slita sitt hår åt. Och det gör vi också. För det är vi, människorna du möter på klassen som gör det. Som gör allt. Som städar. Som fakturerar. Som ser till att det finns brandutrustning. Att det finns toalettpapper och tvål.

Samma personer som också gör sitt allra yttersta för att du ska få en upplevelse både på och utanför mattan.  Som är välutbildade för att du är värd det allra bästa. Du är värd en lärare och inte en instruktör. Du är värd en dialog. Du är värd en vardagsförankring och inte en massproduktion. Vi vill ge dig det allra bästa. Det är du som kan vara med och påverka hur det faktiskt går. Och hur länge vi kommer finnas. Vi rullar som en studio men vi rullar inte utan dig.  Försvinner du försvinner vi.

Vi sitter inte på stora resurser i form av varken pengar eller personal. Vi är själar som vill ge dig det allra bästa. Som vill ge dig något unikt. Något unikt i lokalen. I yogan. Det unika i dig. När du kommer kan vi göra stordåd. Vi kan skapa gemenskap. När de tio mattor som är bokningsbara just nu blir fulla gör vi en glädjedans av både tacksamhet och energi. Det är det som är det unika. När vi ser varandra. Människa till människa.  Ett samspel i anrika lokaler med högt i tak och så lugn och varm känsla att man får leta länge för att hitta något bättre. Och du får leta länge efter en bättre takterrass.  Den också, är din.

Det går bra för FLOW och vi är så tacksamma varje gång du kliver innanför dörrarna. Hur länge vi finns kvar ligger faktiskt i dina händer. Hur schemat ser ut ligger i dina händer. Att gå från ord till handling är det som avgör hur länge den här underbara resan ska fortgå. Tack för att du är en del av oss. Tack för att du kommer. Välkommen tillbaka. Dag för dag. Vecka för vecka.

Från djupet av våra hjärtan,
FLOW teamet

Foto: vegafoto.se