Att resa inåt och att rensa. Enkelhet - ja tack!

Ny månad och nystart här. November handlar om enkelhet för mig. Sortera. Rensa. Omstrukturera. Göra plats för enkelheten. Det är dags.

Motivationen kommer dels från ett vägledningspaket jag använder från Sofia Sivertsdotter där det bland annat ingår en kurs som heter "Simplified". Handlar just om - ja, enkelhet. Under 30 dagar finns en uppgift till varje dag, en tanke till varje dag. Det kan handla om materiella ting, rensa köksskåpet, badrummet, sovrummet. Men det handlar också om hjärnan. Göra plats för enkelheten i tanken. I själen. Skapa utrymme. I det enkla bor det vackra. 

Dagens fråga från henne var: Vad innebär den mest underbara formen av enkelhet för dig? 

Vad innebär det för dig? Idag släppte vi också nyheten att författaren Sofia Sivertsdotter kommer till FLOW 25-26 aug 2018 och håller en skrivarhelg. Det är som en dröm. 

Enkelhet följer ofta resan inåt. Jag älskar resan inåt men den är åh så jobbig ofta. Skrämmande, lite ångestfylld och också alldeles befriande och underbar. Jag använder skrivande, meditation och kort för att resa inåt just nu. Det kan variera vad som funkar. Använd det som funkar. Känner mig väldigt inspirerad inför min nya kurs om just detta med start i januari. Den kan du läsare om under kurser/workshops och jag hoppas att vi kanske ses. 

Ikväll när jag kommer hem från studion ska jag rensa ur två saker ut mitt badrumsskåp som jag egentligen inte behöver. Vad ska du rensa ut?

------
Johanna Alvin

IMG_5906.JPG