Att använda yoga som argument för effektivitet.

Yoga är ett fantastiskt verktyg som ibland används för att lösa världens problem känns det som. Jag är övertygad om att världen hade sett annorlunda ut om fler hade använt yogans verktyg eller liknande i alla fall, och varit medvetna om dess effekter.

Att utöva yoga gör faktiskt att man blir mer effektiv. Det är inget hittepå och meditation i synnerhet förbättras hjärnans kapacitet. MEN, jag kan bli lite trött på att det används som argument för syftet att bli mer effektiv. Vi behöver nog inte mer saker att göra egentligen. Snarare mindre. Vardagen är tillräckligt fylld av tankar, måsten, aktiviteter, stress och pressande deadlines och förväntningar. Gå på yoga så presterar du bättre på jobbet. Det är dock sant och världen funkar som så att det måste finnas argument för att det ska satsas på yoga. Dubbelt det där. För det är ju också bra.

Men tänk om vi kunde använda yogans verktyg och effekter som ett argument att leva mer istället. Det är det också många som gör men det är liksom inte riktigt lika legitimt i samhället känns de som. Att ta sig tid att leva mer. Det tjänar väl inte företag pengar på? Att medarbetarna ska inse att tid och utrymme och vila gör att man lever mer. Eller så är det kanske precis det som faktiskt ger de effekter som ger resultat? Att leva mer resulterar ofta i hälsosammare och lugnare och medvetna människor. 

Win win för alla. Hur svårt ska det va?
LEV MER.

---
Johanna Alvin

tumblr-2.png