FLOWs julkalender- både offline och online

Det närmar sig jul, de lite kallare dagarna smyger sig på och kalendern börjar bli full. Trots att december och jul borde innehålla ganska mycket vila så blir det lätt helt tvärt om. Märkligt. Varför blir det då? Det är nästan som att vardagen inte kommer fortsätta efter jul och att man inte kan ses då? Det hetaste tipset kanske är att boka in knytis i mellandagarna istället och säga " vi ses då". Istället för att trycka ihop allt under tre dagar och sedan inget ett par dagar. Man gör givetvis som man vill men det är tänkvärt!

På FLOW kommer vi i alla fall ha en kulkalender! På en klass om dagen fram till jul lottar vi ut något från vårt fina utbud. Det kan vara yogaklasser, presentkort, grejer från shopen, behandlingar hos både Liselotte och Sofie och massa smått och gott! Sanawari sandaler, Yuhme vattenflaska, matta från Casall, valfri vara från Kaliflower organics, ögonpåse från Maitri Movement. Massa smaskigt! 

På en klass varje kväll drar vi ett namn av deltagarna som får med sig en julklapp hem, till sig själv eller någon annan. Om du inte har möjlighet att vara på studion så tipsar jag om min 31 dagar av välmående kalender. Under 31 dagar får du ett mail men en påminnelse om välmående under december månad. En reflektion, en yogaposition, ett recept osv. Även där - massa smått och gott som förhoppningsvis skänker glädje till själen. Du läser mer om den och anmäler din mailadress här.

Det startar 1 december!

---
Johanna Alvin

IMG_6045.JPG