Att få vila i kraften - reiki och gongmeditaion.

Mörket kryper allt närmre och det kan kännas mer och mer utmattande att ta sig ut och iväg på något. Ofta låter vi det där mörkret få representera en tung period. Men en tung period är också något vackert. Det mörka är också något vackert. Det är tid att växla ner och vila. Reflektera. 

Jag körde bil från Göteborg till Österlen idag och naturens och tidens skiftningar var så tydliga. Det är grått, rått, mulet. Soligt, eldiga färger. Blad som ligger klistrade mot marken eller virvlandes i den hårda vinden. Allt det är med och formar oss. Den klara, krispiga tiden övergår sakta men säkert till mörkret. Först som den friska luften, hösten som är förändringens tid, att släppa taget och göra plats för något nytt. Nu kommer mörkret. Dags att göra plats för vilan. För i vilan bor kraften.

Återhämtning är att samla kraft så att den senare går att leva på. Naturens och ludens vibrationer både helar oss och låter oss komma tillbaka till vår kraft. Att vila i den egna innersta kraften. Den bor i alla. 

För att hedra kraften i stillheten och i energin lite extra närmar vi oss nu Candelight Restorative med Michelle Baker den 17 nov. Hon håller även en Reiki-kurs lör-sön som är fullbokad. På söndag 19 nov är Camilla Lindberg tillbaka med sina gongar och ljudvibrationer. Och på kväller Johanna en extraklass i Shake- Dance -Meditate som är precis som det låter. En klass att skaka loss, dansa och meditera både stående och liggande. Du hittar information om alla event under fliken workshops/kurser här på hemsidan. 

Välkommen att vara i din egen kraft.

---
Johanna Alvin

Foto från Michelle Baker

Foto från Michelle Baker