Från mig till dig

Från mig till dig.

Om ingen har talat om det för dig idag, eller på hela veckan, så gör jag det.

Du är rätt cool. Och ärligt talat ganska fantastisk. Du jobbar hårt både på jobbet och med dig själv även fast det tar emot. Du gör bra ifrån dig, även fast du inte tror det.
Du är bara människa och du krigar på - och du gör ett riktigt bra jobb.

Du tar dig igenom dagar som är tunga och grå och drömmer vidare om framtiden. Går upp tidigt och gör det du måste. Tar hand om saker och ting hemma och jonglerar samtidigt vänner, familj, träning, välmående, räkningar, tankar om att du inte duger och pressen utifrån att hela tiden sträva framåt.

Ibland säger du ifrån när du tycker något känns orättvist trots att det ger dig svettiga handflator och knut i magen. Då och då måste du hålla föredrag eller tal eller annat som känns likställt med att skydiva. Gå på läskiga intervjuer, skicka tillbaka mat på restaurang, ryta ifrån hemma eller på jobbet eller mot dig själv. Ibland gör du saker du är rädd för, för du är riktigt modig.  

Du bär på ett hjärta sprängfyllt med kärlek och godhet men du glömmer ofta bort dig själv.

Så från mig till dig,
du är ganska fantastisk.

Bild från   pinterest  

Bild från pinterest 

-------
Tyra