Back to All Events

SÖK MOTSTÅNDET OCH RÖR DIG LÄTTARE

Sök Motståndet och rör dig lättare!? 

- en workshop om att söka just motståndet, uppleva tydligheten och få kontakt. 
- vi blandar kvällens inspiration med prat och rörelser om våra (o-) vanor i vardagen, vårt daltande med våra fötter, kärleken till löpning och lite om livet i stort. 
- Vi som är Markus Torgeby och Magnus Björkholm delar upplevelsen om att det är viktigt att känna när vi rör oss. Då menar vi inte smärta eller att man måste ta ut sig. Utan mer subtilt våran egna rörelse i förhållande till omgivningen och dess rörelse. 
- Från denna kväll vill vi att du går med inspiration om att faktiskt söka motståndet av nödvändighet för att röra dig! Att låt bli genvägen de som vi tror är lite bekvämare och längtan efter the Quick fix. 
- vi är alla (!) lite lata av naturen. Låt oss bli lite mer medvetna om just det. Om hur det faktiskt påverkar dina beslut och vardagliga rörelser. Därigenom även ditt välmående och hälsa. 
- vi går som oftast genvägen utan att ens tänka på den! dvs det har blivit en vana. Ibland också en oreflekterad sådan, som ibland får oss att må mindre bra, bli stela, få ont och vi ser inte längre hur det kommer sig. S.k Ovanor. 
- motståndet är dock så viktigt att vi inte kan leva utan det. Men vi gör allt för att undvika det. Gravitationen är det största motståndet vi har att förhålla oss till. 
- Lyssna till gravitationen och du kan lära dig att röra dig lättare och naturligare. 

Vi bjuder tillsammans med Studio FLOW in till en liten exklusiv grupp. Vi har satt max antalet till 25st.
Biljetter:150kr
Anmälan: Info@freefoot.se
Samt att du delar detta event.

Earlier Event: November 2
FASCIA FLOW ÖPPNA KLASSER
Later Event: November 19
ACROYOGA FLOW