Back to All Events

TURKEY DAY FLOW MED MARIELL

Den 24:e november är det Thanksgiving i USA. En dag som vill påminna oss om att känna och visa tacksamhet och uppskattning – För livet, för allt vi äger och har omkring oss, vänner, familj, jobb, vår hälsa. osv. Det finns mycket att vara tacksam över, men ibland behöver vi kanske bli påmind om det. Det är så lätt att ta allt för givet.

Då livet slår till öppnas en naturlig möjlighet till reflektion för att tydligare se det som är viktigt i livet. Saker kan ersättas, men DU och dina nära och kära kan inte det. Något som jag själv blivit påmind om när jag nyligen förlorade min lillasyster, och som därför ligger nära till hands att få dela. Men det är inte alltid drastiska saker skall behöver ske för att vi skall kunna känna och visa mer uppskattning för livet. Genom asanas, pranayama och meditation utforskar vi olika sätt att bli mer grundade & närvarande för att bättre uppskatta och känna tacksamhet för livet - som är den finaste gåvan vi fått.

Så, vi kommer starta upp klassen med en stunds Heart Pranayama för att landa och förbereda ett Vinyasa flow som kommer innehålla en och annan Thanksgiving Kråka och duva... Klassen avslutas i avslappnande Restorative positioner. Så ringa in torsdag 24:e november i din kalender. Då vi kommer tillägna 2h för att arbeta med kroppens fulla intelligens för att fördjupa vår relation till uttrycket

GRATITUDE IS THE BEST ATTITUDE. Hjärtligt välkommen!

Lärare: Mariell Ehlin
Dag & tid: Tors 24 nov 18-20
Anmälan: Boka din plats via timecenter.se/studioflow (bokningen öppnar 2 v innan)
Investering: 300 kr för innehavare av klippkort på FLOW - 350 kr för övriga. Betalas med kort på plats.
 

Earlier Event: November 19
ACROYOGA FLOW
Later Event: December 1
MOVEMENT FLOW & GARUDA MED CLARA