Back to All Events

URBAN FLOW

Lördag 18 mars håller vi URBAN FLOW på studion, ett återkommande koncept som kan vara en dag, två dagar eller tre dagar. Det kan vara event, retreat eller happenings. Det kan vara olika tema, olika fokus, olika samarbetspartners, olika lärare. En oas mitt i stan.

LÖRDAG 18 mars 2017
9.30-10 Välkommen och mingel
10-12.00 Flow Yoga med Erik Myrberg
12.00-13.15 Lunch
13.15-14.15 Föreläsning: Align with the divine.
- Varför alignment? Varför använder vi en viss teknik? Finns det några rätt och fel? Vad är huvudsyftet med våra tekniker? 
14.15-14.45 Pausfika från Moveat/Clara Dymén
14.45-15.45 Restorative Yoga med Sam Aziz

Vi är grymt stolta över våra gästlärare den här dagen och i priset ingår vegetarisk lunch och fika. Mattor och props finns på studion om du inte vill ta med egen. 

Om Erik:
Erik Myrberg är en av de få i Sverige som är utbildade som Anusara Inspirerade yogalärare och jobbar också som läkare. Han är en av hjärnorna bakom podcasten Yogalärarna. Erik brinner för undervisning såväl i medicin som i yoga och i hans klasser använder han både sina kunskaper om människokroppen och livsbejakande yogafilosofi.
Om Sam:
Sam upptäckte yogan 2004 och har praktiserat Ashtanga Yoga sedan dess men är även inspirerad av andra yogaformer. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd! Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. I dagsläget håller han klasser i Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga. Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år, och har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen, vilket han applicerar under sina klasser. Han guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny till yoga, för stel eller avancerad!

Anmälan: Maila namn, adress och ev allergi till info@studioflow.se
Investering: 900 kr för dig med klippkort på FLOW. 1000 kr för dig utan klippkort.
Svar tillbaka bekräftar din anmälan. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Betalning sker på faktura via mail.

Plats: FLOW, Gamlestadens Fabriker, hus B3. Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg
Studion ligger 4 trappor upp, hiss finns i B2. Se "kontakt" för tips på bästa sätt att ta sig hit.

Vid frågor eller funderingar kontakta info@studioflow.se eller johanna@studioflow.se.

Ge dig själv en dag av inspiration, påfyllning, kunskapsutbyte och gemenskap!

VÄLKOMMEN!

Earlier Event: March 15
Yoga FLOW by Casall
Later Event: March 19
SWEAT FOR CLEAN WATER