Back to All Events

BARNYOGA 4-7 år - Omgång 2 2017

Stress är ett fenomen som sakta men säkert kryper längre och längre ner i åldrarna. Prestations kraven i skolan och i hemmet är en av de bidragande faktorerna, men även viljan/kravet att passa in en grupp, att smälta in och vara på ett visst sätt är något som vi upplever startar tidigt för våra barn. Det finns inte längre några andningshål.
Ibland kanske vi till och med upptäcker att vi inte ens hunnit ge varandra en kram mellan alla aktiviteter, skolarbeten, jobb och måsten.

I barnyogan förmedlas verktyg till barnen som dem kan använda i sin vardag för att få ett mer avslappnat och medvetet liv redan nu. Vi övar oss på att ta stora härliga andetag, om man begränsar sin andning är det lätt att känna sig arg, irriterad eller kanske ledsen. Liksom
vuxna har barn behov av balans för att må bra. Vi yogar tillsammans utifrån ett nytt tema varje tillfälle som ramar in klassen på ett värdefullt sätt. Exempel på tema vi tar upp är:
“Jag tycker om mig som jag är”
“Jag känner tacksamhet för allt jag är och har”
“När jag känner mig stressad blundar jag, andas och gör en sak i taget.”
Vi kommer även prova på lite acroyoga, för att släppa på spänningar och bygga upp ett öppet gruppklimat. 

Barn gör som du gör, så även vi vuxna har ett ansvar att ta hand om oss själva, därför erbjuder vi en vuxenklass en trappa ner samtidigt som ditt barn yogar.
Ta det där extra andetaget, och pausen samtidigt som era barn, vem vet det kanske öppnar upp för andra fördjupade samtal på vägen hem. Vi måste lära varandra att stanna upp, ta ett djupt andetag, blunda och sedan göra en sak i taget. Börja med den där kramen, för beröring är bästa medicinen för stressade kroppar. Ta hand om varandra och välkomna till oss på Studio Flow.

Lärare: Evelina Lindahl
Antal tillfällen: Fem torsdagar kl 16.45-17.45, jämna veckor - vecka 16, 18, 20, 22, 24
Investering: 750 kr för ditt barn. Du som vuxen har 10% rabatt på klippkort eller möjlighet att köpa ett exklusivt klippkort på 5 ggr för 800 kr. Klippkort köps och betalas på plats och vuxenplatser bokas inför varje vecka via timecenter.se/studioflow
Anmälan: Maila ditt barns namn samt kontaktuppgifter till vuxen till info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Betalning sker på faktura som skickas via mail. Återbetalning sker endast mot läkarintyg.
Earlier Event: April 1
REDEFINING YOGA ASANA
Later Event: April 20
TEMAKURS - AYURVEDA