Back to All Events

MINDFUL LEADERSHIP FOR THE MODERN WORKER

Välkommen på kvällsworkshop med Stine Marcinkowski!

Hur kan vi genom kroppsmedvetenhet och en mindful relation till oss själva förbättra vår koncentrationsförmåga, bli mer kreativa, medkännande och närvarande i arbete och relationer och därigenom stärka vårt personliga ledarskap i en värld full av utmaningar? Dessa övergripande frågor kommer att beröras under kvällen genom fysiska övningar och våra gemensamma reflektioner. Det finns möjlighet att köpa boken Mindful Leadership for the Modern Worker i samband med workshopen. En fördjupande workshop kommer att hållas 14-15 januari 2017 på studio FLOW.

Om: Inom kreativa branscher och andra näringar är personliga ledaregenskaper där förmåga att strukturera sitt arbete, fokusera på uppgiften och samtidigt avsätta tid för återhämtning viktigt för att skapa personlig hållbarhet. Handboken Mindful Leadership for the Modern Worker är den första boken i sitt slag som riktar sig till personer som arbetar inom kreativa områden, där projektarbeten och eget företagande är utbrett. Boken presenterar ett perspektiv på ett hållbart personligt ledarskap.

Efter många års arbete inom det kreativa området som dansare, koreograf, pedagog och projektledare har Stine Marcinkowski belyst olika medvetna strategier som kan bidra till att förebygga sjukdomar och hjälpa oss att hantera stress i det moderna arbetslivet.

Du kan läsa mer om Stine Marcinkowskis arbete på: www.stinemarcinkowski.com https://www.facebook.com/mindfulleadershipforthemodernworker/

Pris workshop: 250 inkl. moms, boken kan köpas på plats, 150 kr styck.
Plats: Studio Flow
Max antal deltagare: 15 personer. Yogamattor finns på plats ifall du inte har egen att ta med.
Anmälan: Bokas via timecenter.se/studioflow (bokning öppnar 2 veckor innan event) och betalas med kort på plats.

Varmt välkommen i decembermörkret!

 

Earlier Event: December 5
KONSTEN ATT ANDAS - onlinekurs