Back to All Events

VINYASA PLAYGROUND OCH ARM BALANCING GALORE!

Lär dig tricks som gör det lättare att gäcka gravitationskraften och balansera på händerna. Vi kommer bland annat att leka med olika varianter av bakansana, titibasana, Pincha Mayurasana. Kanske testa att gå från en till den andra. Du kan förvänta dig en kul, utmanande och svettig klass. En del partnerövningar och en killer playlist.

Lärare: Victoria Larsson (www.swanmountainyoga.de)
Tid & plats: Onsdag 11/1-2017 18.30-21.00, Studio Flow, Göteborg
Investering: 300 kr för innehavare av klippkort på FLOW - 350 kr för övriga. Betalas med kort på plats.

Victoria Larsson är född och uppvuxen i norra Norrland, flyttade till USA strax efter gymnasiet, bodde i New York och New Orleans i tretton år, och bor nu sedan 2009 i Berlin där hon är en av huvudlärarna på yellow yoga (yellowyoga.de).

 Victoria upptäckte yogan 1996 i New York, blev hardcore år 2000. Efter att yogan hjälpte henne igenom både elfte september och orkanen Katrina och allmänt livskaos, bestämde hon sig för att yogan skulle bli ett av huvudspåren i hennes liv.

År 2007 utbildade sig Victoria Larsson till yogalärare i New York och har undervisat och konstant vidareutbildat sig sedan dess. På yellow yoga i Berlin är Victorias drop-in klasser så populära att folk köar upp långt innan de börjar för att säkra en plats. Hon är hon känd som yogaläraren med bäst musiksmak, men också för hennes kreativa sekvenser och inkännande assisteringar.

Hon är också utbildad thaimassör, hängiven ”mediterare” samt romanförfattare.

Earlier Event: December 14
MINDFUL LEADERSHIP FOR THE MODERN WORKER
Later Event: January 12
HANDS ON WORKSHOP FÖR YOGALÄRARE