Back to All Events

HANDS ON WORKSHOP FÖR YOGALÄRARE

Beröring kan ha en läkande effekt. De allra flesta yogis uppskattar hands-on assists. Och beröring är ofta det mest effektiva sättet en yogalärare har till sitt förfogande att guida en yogaelev fram till en djupare och stadigare form, en form som gör att prana kan flöda lättare genom kroppen. En skicklig och intuitiv yoga assist kan kommunicera mer direkt än verbala och visuella instruktioner. Yoga assists kan hjälpa en yogaelev att ta sig vidare, djupare mot andra dimensioner av närvaro och kroppskännedom.

Lär dig att kunna ge omvälvande men säkra yoga assists i några av de mest förekommande ställningarna. Till exempel Virabhadrasana I och II, Trikonasana, Tadasana, Uttanasana och Chatturanga. Lär dig att se och känna in. Lär dig hur du bäst rör dig i rummet med en blick för hur du kan hjälpa assistera med dina händer (och ibland fötter, höfter, fingertoppar).

Denna workshop är ämnad för yogalärare eller yogalärare under utbildning.


Lärare: Victoria Larsson (www.swanmountainyoga.de)
Tid & plats: Torsdag 12/1-2017 18.30-21.00, Studio Flow, Göteborg
Investering: 500 kr - betalas via faktura. Maila namn och adress till info@studioflow.se. Anmälan är bindande och återbetalas endast mot läkarintyg.

Victoria Larsson är född och uppvuxen i norra Norrland, flyttade till USA strax efter gymnasiet, bodde i New York och New Orleans i tretton år, och bor nu sedan 2009 i Berlin där hon är en av huvudlärarna på yellow yoga (yellowyoga.de).

Victoria upptäckte yogan 1996 i New York, blev hardcore år 2000. Efter att yogan hjälpte henne igenom både elfte september och orkanen Katrina och allmänt livskaos, bestämde hon sig för att yogan skulle bli ett av huvudspåren i hennes liv.

År 2007 utbildade sig Victoria Larsson till yogalärare i New York och har undervisat och konstant vidareutbildat sig sedan dess. På yellow yoga i Berlin är Victorias drop-in klasser så populära att folk köar upp långt innan de börjar för att säkra en plats. Hon är hon känd som yogaläraren med bäst musiksmak, men också för hennes kreativa sekvenser och inkännande assisteringar.

Hon är också utbildad thaimassör, hängiven ”mediterare” samt romanförfattare.