Back to All Events

MINDFUL LEADERSHIP FOR THE MODERN WORKER


Vad: Denna två-dagars workshop på studio FLOW kommer att ta utgångspunkt i handboken Mindful Leadership for the Modern Worker skriven av certifierad yogalärare, Certified Movement Analyst och Somatic Movement Educator Stine Marcinkowski. Här arbetar vi fördjupat med hur vi genom kroppsmedvetenhet och ett närvarande förhållningssätt till oss själva kan förbättra vår koncentrationsförmåga, få större självinsikt, bli mer kreativa, fokuserade och fördjupade i arbete och relationer och därigenom stärka vårt personliga ledarskap i en värld full av utmaningar. Deltagarna guidas, både teoretiskt och praktiskt, genom två workshopdagar som syftar till att ge redskap att ta hand om egen stress i livet med omsorg och medkänsla för sig själv och sin omgivning.

Om: Inom kreativa branscher och andra näringar är personliga ledaregenskaper där förmåga att strukturera sitt arbete, fokusera på uppgiften och samtidigt avsätta tid för återhämtning viktigt för att skapa personlig hållbarhet. Handboken Mindful Leadership for the Modern Worker är den första boken i sitt slag som riktar sig till personer som arbetar inom kreativa områden, där projektarbeten och eget företagande är utbrett. Boken presenterar ett perspektiv på ett hållbart personligt ledarskap. Efter många års arbete inom det kreativa området som dansare, koreograf, pedagog och projektledare har Stine Marcinkowski belyst olika medvetna strategier som kan bidra till att förebygga sjukdomar och hjälpa oss att hantera stress i det moderna arbetslivet.

Du kan läsa mer om Stine Marcinkowskis arbete på: www.stinemarcinkowski.com
och på handbokens facebook sida: www.facebook.com/mindfulleadershipforthemodernworker/

Workshopen är öppen för alla.

Pris: 1100 kr. inkl. moms, böcker kan köpas på plats med kort, 150 kr styck.
Plats: Studio Flow
Tid: Lör & Sön, 14-15 jan kl 10-15
Max antal deltagare: 15 personer. Yogamattor finns på plats ifall du inte har egen att ta med.
Anmälan: Maila till info@studioflow.se, betalning sker via faktura och anmälan är bindande. 

Varmt välkomna!

Earlier Event: January 13
AUTHENTIC FLOW 200h Yogalärarutbildning
Later Event: January 16
YOGA - Nybörjarkurs