Back to All Events

SWEAT. BLISS. AUTHENTICITY.


Sista helgen i januari gästas vi av härliga Veronica Jäderlund på studion, något vi är fantastiskt glada för. Välkommen att njuta av helgens yogabuffé!

Lör 28 jan
9.30-11.30
Himmelska höftöppnare
Vi börjar vår helg tillsammans, med Himmelska Höftöppnare, klassen börjar i yin och flödar sedan över till yang. Du får utforska relationen mellan höfter, säte, bål, ryggrad och bandhas djupare. Samt mötet mellan stabilitet och rörlighet för att hitta din form, utan att tappa integriteten i din kropp eller i positionen.

13.00-16.00 Learn to fly
En kombinerad klass och workshop för dig som vill arbeta på handstående eller armbalanser, men tror att du inte orkar eller kan, du som tränat ett tag kommer också få med dig värdefulla tips. Här bygger vi upp från grunden och ser till: - rörlighet i bröstrygg - aktivera ryggen och axlar för att släppa spänning i nacken - hur hitta aktivering mag- och ryggmuskler Under våra timmar tillsammans kommer du se att alla kan leka med armbalanser och du får lära dig mer om dem samt hur jobba med tekniker för att bli starkare och rörligare men också slippa spänningar i nacke och axlar.

Sön 29 jan
9.00-11.00 dance, dance, dance
En vinyasa flow klass där vi sjunger, dansar och finner glädjen med yoga. Klassen är fysiskt utmanande men du behöver inte vara stark eller rörlig för att hänga med, det är ju därför vi tränar. Så släpp egot och alla tankar på hur yoga "ska vara" och dansa till ditt flöde.

Lärare: Veronica Jäderlund
Dag och tid: 28-29 jan 2017 (tider - se ovan). Kylskåp och micro finns på studion för den som vill ha med egen lunch. Restaurangerna i området Gamlestadens Fabriker är stängda på helgen, närmaste matbutik ligger 10 min promenad bort eller så kan du ta spårvagnen eller promenad till Olskroken där det finns lunchmöjligheter.
Anmälan: Maila namn och adress till info@studioflow.se
Investering: 1200 kr för innehavare av klippkort - 1300 kr för övriga
Svar tillbaka bekräftar din anmälan. Anmälan är bindande, återbetalning görs mot läkarintyg. Betalning sker via faktura.

Veronica "Vevve" Jäderlund är yogalärare och personlig tränare med examen i Folkhälsovetenskap, hon har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 2008. Hennes klasser kan sammanfattas med svett, glädje och autenticitet oavsett om det är yoga, löpning, dans eller skivtång hon instruerar. Utöver sina klasser och PT-kunder skriver hon för Yoga World och Hälsa & Fitness om hälsa i allmänhet och yoga i synnerhet.
Läs mer om Vevve Facebook: https://www.facebook.com/vevvejaderlund/
Blogg: Tala Ohm Yoga http://www.yogaworld.se/talaohmyoga/
Instagram: @vevvejaderlund

Earlier Event: January 19
YOGA - Fortsättningskurs
Later Event: February 12
AYURVEDA WORKSHOP