Back to All Events

Att vila i flödet - gästklass Tiina Ravelin

Vi är så glada att ha Tina Ravelin som gästlärare fredag 27/10 innan hon håller sin helgworkshop - Rest in Power. Tiina är från Gällivare där hon driver sin studio Holy Heart och hon håller även utbildningar och workshops runt om i landet. Tina är urkraften i naturen och Norrland, inkännande och bär på magisk energi. Du kommer bära med dig den här kvällen länge. 

Att vila i flödet.
Lekfullt rörelsemönster ger ett kreativt sinne att förflytta dig och färdas genom olika formationer, transformerande övergångar och i en kreativ rytm öppnar upp för den inre linjeringen och de inre nätverken av flöde och transport. 

Kroppen är menad att vara i konstant rörelse och förändring. Utan det skapas stagnation och motstånd. Ditt uppvaknande sker ingen annanstans än i din egen kropp. Bli mer online och kommunicera djupare med dig själv genom vävnad och system. Genom att röra dig som det flödande väsen du är.

Välkommen att vila i flödet. 

Dag & Tid: fre 27 okt 17.00-18.30
Lärare: Tiina Ravelin
Investering: 300 kr - betalas med kort på plats
Anmälan: timecenter.se/studioflow - anmälan öppnar 2 veckor innan klassen infaller.
Välkommen!