Back to All Events

SOULWORK

Välkommen till en kväll med dig själv och din inre röst och sanning i fokus. Det är också en kväll för Sangha - community. En plats för gemenskap och trygghet. Kommunikation med din egen själ och andra själar. 

Kvällen kan se olika ut vid olika tillfällen men innehåller bla yin yoga, flow, shaking och dans. Den innehåller stillhet, meditation. Den innehåller Moon deck -kort, sharing och reflektion, med delade ord och med skrivna ord. Den avslutas med att släppa taget om det du inte längre behöver i en brännande ritual ute på taket. 

Den här kvällen är för dig som gillar djup, spiritualitet, vara i kontakt och kommunikation med din insida och utsida, din själ och se det som faktiskt finns. På riktigt. 

Sangha- community - sharing - soul work 

Plats: FLOW Yogastudio (www.studioflow.se)
Dag och Tid: Fre 19 jan kl 17-19
Investering: Donation/Pay what you can (swish)
Anmälan: via timecenter.se/studioflow - anmälan öppnar två veckor innan 

Välkommen
/Johanna Alvin