Back to All Events

YOGADAG MED VICTORIA CARP

Lördag 7 oktober välkomnar vi gästläraren Victoria "Hellcatsyoga" Carp till FLOW!  Denna dag är en unik chans att yoga med Victoria i Göteborg och du kan vara med hela dagen eller delar av dagen.

9.00-12.00 Crows, pigeons & fireflies
Under den här workshopen grottar vi ner oss i basteknikerna till att hitta styrka och stabilitet i våra armbalanser, genom att gå "back to the basics". Vi kommer jobba med mycket förberedande övningar för att stärka de muskler vi behöver för att hitta starka och stabila lyft, och även lära oss en hel del tips och trix för att putsa på detaljerna i din teknik. Oavsett om din eldfluga flyger högt eller din kråka är vingklippt, så kan du här finslipa din teknik eller lära dig grunderna till starka och stabila armbalanser.

13.15 - 15.15 TWOGA - partner up!
Ok, först av allt: two + yoga = TWOGA. Fyndigt värre!
Under den här 2 timmar långa vinyasan kommer jag guida dig och din kompis/partner/fiende genom en lite annorlunda yogaupplevelse. Som namnet på klassen antyder kommer vi yoga ihop två och två, där vi yogar samtidigt i varsitt flöde, men som synkas ihop till ett enda som vi gör gemensamt. Under vårt gemensamma flöde kommer vi hjälpa, stretcha, utmana och stödja varandra i varje asana som vi gör, vilket är väldigt roligt, spännande och inte helt enkelt varje gång. TWOGA sätter din balans, styrka och tillit på prov, och du kommer med största sannolikhet se några nya sidor av din partner under den här klassen! Gapskratt, platta fall och en gedigen träningsvärk garanteras.

OM VICTORIA:
Jag undervisar i Vinyasa flow, med stor förkärlek till lite tyngre, mer utmanande flöden. När du går ut från min klass kommer du med största sannolikhet göra det flåsande, svettig och utmanad (både kroppsligt och mentalt). Mina klasser och workshops är anpassade för både nybörjare och vana yogis; jag föredrar det framför att dela upp dem i nivåer, då jag tror på att göra sin practice utifrån sina egna förutsättningar. Jag tycker att man ska anpassa yogan efter sin kropp, och inte tvärtom. 

Korrekt teknik, stor medvetenhet och massvis av humor präglar min stil av undervisning. Själv praktiserar jag Ashtanga och Vinyasa Krama, för mina lärare Stefano Allegri (Vinyasa krama) och Laruga Glaser och David Fredriksson (Ashtanga). Du hittar mig mestadels i Stockholm (där jag undervisar på både studios, i egen regi, på företag och festivaler m.m.) när jag inte reser runt i både Sverige och i världen, då resa råkar vara det absolut bästa jag vet.

Dag & Tid: Lör 7 okt 9.00-15.15
9-12 Crows, pigeons & fireflies
12-13.15 Tid för lunch
13.15-15.15 TWOGA - partner up!
Det finns micro och kyl på studion om du vill ha med egen lunch, annars tar du en promenad och köper. Mattor och allt ni behöver finns på plats.
Investering: 800 kr för båda, 550 kr för Crows, pigeons & fireflies/450 kr för Twoga. Du betalar med kort på plats. Dyler du inte upp på bokad plats får du en faktura att betala i efterhand. 
Anmälan: Maila din anmälan till info@studioflow.se, skriv om du vill vara med hela dagen eller fm/em. Din anmälan är bindande. 

Har du inte varit på studion innan så kika gärna på studioflow.se/kontakt för bästa tipsen hur man hittar hit!

Varmt välkommen!