Back to All Events

Yoga & BH-kväll med Casall

Välkommen till en kväll att i lugn och ro prova, klämma och känna på Casalls utbud av sport BH:s. Du får en presentation av Malin från Casall om vilket stöd som passar vilken aktivitet, vad som är bra att tänka på och tips på hur en sport bh ska sitta. Givetvis kommer du kunna prova olika varianter och kanske köpa med dig en hem.

Casalls ambassadör Johanna Alvin bjuder på en timmas yoga för att inleda kvällen innan Malin tar vid. Vi bjuder även på lättare tilltugg.

5 fakta om Sport bh

  1. När du tränar utan en sport bh rör sig dina bröst med så mycket som 20 centimeter i genomsnitt.
  2. En vanlig bh reducerar bröstens rörelse med endast ca 35%, En sport bh minskar rörelsen med mer än 70%. 
  3. Din bröststorlek ändras under ditt liv och därmed ändras även vilket stöd du behöver.
  4. En Sport bh förlorar sin elasticitet över tiden. Precis som träningsskor måste de bytas ut regelbundet.
  5. Olika aktiviteter – och kroppsuppbyggnad – kräver olika typer av stöd. Casall har en lösning som uppfyller de flesta behov.
Kvällen är kostnadsfri.

Välkommen!

Dag & Tid: Mån 27 nov kl 18-20.15
Plats: FLOW Yogastudio (www.studioflow.se)
Investering: Kvällen är kostnadsfri
Anmälan: Du anmäler dig via timecenter.se/studioflow. Anmälan öppnar två veckor innan kvällen infaller. Om du står på en reservplats får du ett mail fyra timmar innan om du fått en plats. Vänligen ha koll på det så att någon annan kan få din plats om du inte har möjlighet att komma. Alternativt avboka din plats fyra timmar innan eventet.

Om du inte varit på studion innan så kika gärna på studioflow.se/kontakt för vägbeskrivning och tips på genvägar från spårvagnen då det byggs mycket i området.