Back to All Events

Gästklass - CANDLELIGHT RESTORATIVE

Michelle Baker är från New York men är bosatt i Varberg där hon jobbar med yoga, healing och coachning i sin studio Tiny Yoga Space. Lör-sön kommer hon och håller Reiki utbildning på FLOW och då passar vi på att bjuda in henne till gästklass fre 17 nov för att också bjuda in helgen. Klassen är en härligt vilsam och återhämtande Restorative.

CANDLELIGHT RESTORATIVE

In this two-hour class Michelle will guide you through an intuitively designed restorative yoga sequence with the intention of bringing you body into a deep state of relaxation and balance. This class is a chance to give ourselves permission to unwind from the daily momentum of movement and stimulation; both the internal and the external. It is an opportunity to welcome, to release, to tune-in, and to restore with the assistance of healing sound waves, cozy yoga props, and hands on Reiki. An evening that will feel like sweet nectar for all your cells to bath in. 

Dag & Tid: fre 17 nov 17.00-19.00
Lärare: Michelle Baker
Investering: 300 kr - betalas med kort på plats
Anmälan: timecenter.se/studioflow - anmälan öppnar 2 veckor innan klassen infaller

Välkommen!

Earlier Event: October 28
REST IN POWER - Workshop med Tiina Ravelin
Later Event: November 18
REIKI - Level 1 med Michelle Baker