Back to All Events

Twist and Shout - gästlass med Petra Gustafsson

Välkommen på gästklass med Petra Gustafsson från studio YogaNu i Landskrona.

Vi kommer twista oss ur veckan som varit för att landa in i helgen och göra plats för det som är din Satya ( sanning ) här i livet. " vad är sant och vad är bara ditt sätt att se på saker och ting" 

Du kommer ta dig in i dem på ett säkert sätt för att undvika forcera in din kropp i vridningarna, och istället låta ditt andetag guida dina muskler,ben och organ in i positionerna. Tillåt twistarna att kännas så bra att du känner gäldje och utrymme i kroppen. Du kommer att utmanas på din nivå då klassen är gjord för alla nivåer och du väljer hur lång du vill gå i en asana.

Petra Gustafsson
Petra är en kvinna född och uppvuxen i Skåne . Hennes rötter och inspiration sträcker sig dock långt vidare. Familjen kommer från alla delar i världen och hon älskar att resa. Hon fascineras ständigt över vår kropp och vårt sinne och dess fantastiska magi.

Yogan är verktyget som guidar henne genom alla resor både resorna i kropp och sinne. Men även resorna till olika platser i världen. Den ger fokus, lyfter henne framåt och ger ett lugn i en snabb värld.

Hennes klasser förmedlas av känslan av att landa hemma hos dig själv med hjälp av den fysiska kroppen. Medtanken att visst är yogan seriös men vi behöver inte göra den så allvarlig. Livet är tillräckligt allvarlig emellanåt ändå.

Petra är uppe på 500 timmars utbildningsnivå både inom hatha och yinyoga. Hon är utbildad inom Viryayoga, Globalyogan och Ishtayogan.Trots de 500 timmarna fortsätter hon att utbilda sig och kontinuerligt fylla på med inspiration och kunskap.

Petra driver Studio YogaNu i Landskrona sen 7 år tillbaka där hon undervisar för fullt hus var vecka, utöver det så anordnar hon retreats både i Sverige och utomlands.

Dag & Tid: Fre 8 dec kl 17-18.30
Investering: Ingår som extraklass för dig med AG eller klippkort. 200 kr för övriga, som en vanlig drop in. Betalas med kort på plats
Anmälan: Via timecenter.se/studioflow. Anmälan öppnar två veckor innan klassen infaller.

Välkommen!

Later Event: December 24
SCHEMA v 52-1