Back to All Events

AYURVEDA WORKSHOP

Vill du få ut så mycket som möjligt av din yoga som möjligt skall du även prova Ayurveda. Ayurveda är det naturliga komplementet till yogan. När yogan tar hand om din kropp och ditt medvetande, läker och helar Ayurveda ditt inre. Tillsammans får du helheten. Den Ayurvediska läkekonsten lär oss att allt vi behöver redan finns på insidan av oss själva och bara väntar på att få komma ut.

Välkommen på en workshop där du lär känna dig själv utifrån den tusenåriga Ayurvediska  filosofin som är en av världens äldsta läkekonster. Workshopen kommer att handla om Ayurvedans filosofi och betydelse samt en grundlig genomgång av de olika kropps och
personlighetstyperna Vata, Pitta och Kapha (doshor).  Vad som är karakteristiskt vid balans respektive obalans för de olika dosorna och hur man enkelt kan må bättre och nå harmoni med hjälp av Ayurveda. Förklaring till den naturliga livscykeln och faser vi går igenom livet som Ayurveda benämner Sattva, Rajas och Tamas samt ett test för att se vilken dosa (kropps och personlighetstyper) som känns mest naturlig för dig.

OM LINA:
Honey Bliss är grundat av Lina Holmberg. Lina är certifierad Ayurvedisk Hälsorådgivare. Hon är även sjuksköterska och har arbetat inom medicin, kirurgi och psykiatri. Senast har hon arbetat med patienter som har ätstörningar, negativ kroppsuppfattning och ångest. Hon har arbetat med patienters kroppskännedom och kroppsuppfattning samt hur de kan förbättra sin syn på sig själva och sin kropp/utseende. Lina har även gått en grundutbildning på Psykosyntesakademin och varit verksam som volontär på Föreningen Storasyster för tjejer
och killar som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Hon har dessutom lång erfarenhet av läkemedelsutveckling och fått stor kunskap om forskning genom sin roll som projektledare.

Lärare: Lina Holmberg
Dag & Tid: 12 feb kl 14-16
Investering: 400 kr
Anmälan: Maila namn och adress till info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Betalning sker via faktura och återbetalning sker endast mot läkarintyg.

Välkommen!

Earlier Event: January 28
SWEAT. BLISS. AUTHENTICITY.
Later Event: March 6
Fascianation™ Method Workshop