Back to All Events

Öppna klasser - Body/ Mind Yoga - Dalia

Fem veckor av öppna klasser inspirerade av Embodied Flow och Medicinsk yoga. 

Vill du utforska dig själv och ta din yogapraktik till en annan nivå eller bara bli inspirerad? Genom att erbjuda tekniker med en djup känsla av avslappning, enkelhet, kraft och insikten om hur vi som individer hänger ihop får du möjligheten att se dig själv som den största läraren, för att expandera, integrera och öka medvetenhet i både kropp och sinne.

Under 5 tillfällen utforskar vi kropps­sinnet genom asana (fysiska yogapositioner), meditation och somatisk rörelse. Embodied Flow kommer från upptäckterna i flertalet somatiska skolor, hathayoga och tantriska system för att uppleva yoga som en levande konstform i dig som individ. Det här skapar en mångsidighet i din praktik, ger kroppen variation för att inte göra för mycket av samma sak, ökar din kroppsmedvetenhet och du får använda många olika delar av dig själv, såväl fysiska som mentala.

Du kommer att få röra dig från olika system och fokus. Hud, skelett, ben, organen, endokrina systemet (hormonsystemet), musklerna, alla har de sin egna känsla av vad rörelse är. Genom att känna in i och röra sig ifrån ett visst system av kroppen får du tillgång till kroppens olika språk. Kanske är det så att vi alltid rör oss från musklerna och hittar ny kraft och avslappning i skelettet, eller finner stor frihet i att röra oss från fascian istället för huden. Kombinationerna är oändliga!

Lärare: Dalia Lurje
Tid: Tors 9 mars - 6 april kl 18.15-19.45 (5 veckor)

Välkommen!

Dalia Lurje studerar Embodied Flow™ med Anja Bergh i Göteborg och Tara Judelle när tillfälle ges geografiskt, hon är även Medi Yoga instruktör och använder sig av flera av de olika teknikerna för avslappning; 
"Jag är djupt inspirerad av hur mycket frihet och styrka i kropp och själ jag har fått tillgång till efter att jag började studera Embodied Flow! Det jag också fastnat för och gärna vill dela vidare är att jag som "lärare" inte blir den traditionella läraren utan mer "facilitator", du är din egen inre lärare och blir inte tillsagd att ha en specifik upplevelse utan hedra din egen kraft till förändring, läkande, styrka och närvaro i kropp och själ! Yoga för mig är viktigt och kraftfullt, men också en "plats" som är till för lek och egentid eftersom mycket i vardagen snurrar fort och ofta kräver min hela uppmärksamhet. Jag ser därför också därför till att krydda mina klasser med en gnutta lekfullhet!"
Utbildningar: Practices of Freedom of Wellbeing 100h Immersion med Anja Bergh och Leila Sadeghee/ EMPOWER Yoga Teacher Training 200h med Anja Bergh/ Medi Yoga Instruktör med Per Krutzén/ Immersion Embodied Flow 5 days intensive med Tara Judelle/ Workshops med Sianna Sherman/ Simon Krohn/ Chad Hamrin/ Sarah Richelle Sternes/ Neesha Zollinger mfl.
Pågående studier i Osteopati på Osteopathögskolan i Göteborg.
Earlier Event: March 6
Fascianation™ Method Workshop
Later Event: March 15
Yoga FLOW by Casall