Back to All Events

TEMAKURS - AYURVEDA

Är du redo för en förändring eller bara nyfiken att lära dig mer om Ayurveda? 

Under den här kursen får du lära dig om Ayurveda och tillföra positiva förändringar i ditt liv. Vi går igenom de tre kroppstyperna (doshorna) som kallas vata, pitta och kapha samt obalanser. Ayurveda är det naturliga komplementet till yogan. När yogan tar hand om din kropp och ditt medvetande, läker och helar Ayurveda ditt inre. Tillsammans får du helheten.

Kursen kommer att beröra olika teman utifrån följande:  
§  Dagliga rutiner
§  Maten; hur och vad vi äter samt smakernas betydelse
§  Motion, yoga och andningsövningar
§  Rening av kroppen
§  Ayurvedisk psykologi 

Den ayurvediska läkekonsten lär oss att allt vi behöver finns redan på insidan av oss själva och bara väntar på att få komma ut. Genom kärlek, skratt och acceptans är ditt rätta JAG redo att glänsa. Är det inte dags att släppa taget om sådant som inte längre tjänar dig för att ge plats och kunna välkomna det du vill ha? Livet är en magisk, mystisk våg som är utformad att väcka ditt autentiska JAG av oändliga möjligheter och att öppna dig för livet du var född att leva. Ibland behöver vi hjälp för att må bättre och få guidning till ett liv fyllt av kärlek, skratt och lycka.

Om Lina
Lina är certifierad Ayurvedisk hälsorådgivare från Ayurveda Akademin i Stockholm och varit verksam sedan hösten 2015. Hon är även sjuksköterska och har arbetat inom medicin, kirurgi och psykiatri. Senast har hon arbetat med patienter som har ätstörningar, negativ kroppsuppfattning och ångest. Hon har arbetat med patienters kroppskännedom och kroppsuppfattning samt hur de kan förbättra sin syn på sig själva och sin kropp/utseende. Lina har även gått en tvåårig grundutbildning på Psykosyntesakademin i Stockholm och varit verksam som volontär på Föreningen Storasyster för tjejer och killar som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Hon har dessutom lång erfarenhet av läkemedelsutveckling och fått stor kunskap om forskning genom sin roll som projektledare.

Dag & Tid: Torsdagar 18.15-19.45, 6 ggr - 20/4-25/5
Lärare: Lina Holmberg
Investering: 1500 kr
Anmälan: Anmälan är bindande och sker till info@studioflow.se. Maila namn och adress så får du mer info och faktura via mail

Välkommen!

Earlier Event: April 20
BARNYOGA 4-7 år - Omgång 2 2017
Later Event: April 27
KONSTEN ATT ANDAS - WORKSHOP