Back to All Events

KONSTEN ATT ANDAS - WORKSHOP

Vi andas varje dag. Andetaget följer med oss vart än vi går. Vad än vi gör. Andetaget berättar för oss hur vi mår. Om vi lägger märke till det. Om vi ger det uppmärksamhet och närvaro. Lättare att säga än att göra. Faktum är att andningen och lungorna är ett organ vi kan lära oss att styra för att nyttja hela kroppens kapacitet, både fysiskt och mentalt. 

När vi är stressade hamnar andetaget högre upp, blir ytligare och våra axlar åker oftast upp till öronen, bröstryggen gör ont och höfterna blir stela. Humöret svajar och stubinen blir kortare. Lär vi oss att både använda och nyttja andetaget kan vi också hjälpa oss själva att behålla lugnet i oroliga eller stressade situationer och få den fysiska kroppen mer avslappnad. Hjärnan och nervsystemet fungerar bättre och allt inom dig samarbetar med varandra. När andetaget samarbetar med den fysiska kroppens rörelser kan du också få ut mer av din träning. 

På den här miniworkshopen börjar vi med att utforska andetag, lungor och allt som har med vårt andetag att göra teoretiskt för att sedan efter ungefär halva tiden utförska andetaget praktiskt genom övningar och pranayama.

Passar alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga, vi andas ju alla mer eller mindre. Du behöver heller inte komma ombytt om du inte vill. Bekväma kläder kan vara att föredra.

Lärare: Johanna Alvin
Dag & Tid: Tors 27 april 18.15-20.15
Investering: 2 klipp på ditt klippkort, 350 kr för dig med autogiro, 450 kr för övriga
Anmälan: Anmäl dig via info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Du betalar med kort på plats. Är du anmäld men ej dyker upp får du en faktura att betala via mail. 

Välkommen!

Earlier Event: April 20
TEMAKURS - AYURVEDA