Back to All Events

KRAFTEN FRÅN ETERISKA OLJOR - KOSTNADSFRITT

Välkomna till en kväll där vi tillsammans undersöker och upplever kraften från eteriska oljor.

Rena eteriska oljor kan användas i allt från matlagning, friskvård, hud- och kroppsvårdsprodukter, naturlig parfym, aromaterapi, i husapoteket och för att balansera kropp och sinne. De kan ta hand om vardagens behov på ett naturligt sätt och minska användandet av kemikalier och syntetiska produkter.

Veronica Lindblom kommer att dela information om vilka oljor som finns, hur de kan användas, vilka effekter de kan ha och hur hon själv använder dom i sin vardag. Hon har med sina egna oljor så ni kan lukta på och prova dem.

Här kommer lite information från Veronica:

Jag använder eteriska oljor från doTERRA, som är ett av de allra främsta företagen i branschen. doTERRA erbjuder några av de bästa oljorna sett till kvalité och renhet, och de framställs med stor omsorg om människa och miljö.

doTERRA Wellnes Advocate, certifierad inom Aroma Touch tekniken.
https://www.mydoterra.com/veronicalindblom

TheOilKula@gmail.com

Jag gör sedan flera år smycken under namnet GuruBead. Jag har specialiserat mig på yogainspirerade smycken, sk malas, och använder naturliga material och klassiska symboler. Jag har börjat kombinera mina smycken så att det kan användas som sk. diffusers - dvs bära doften av eteriska oljor. Jag kommer att ta med några olika halsband och armband som man även kan köpa på plats eller beställa. Jag har också med några eteriska oljor ur mitt eget lager som är oöppnade och som det finns möjlighet att köpa.

Jag ser fram emot att berätta om och dela dessa fantastiska oljor med dig! Välkommen!

Dag & Tid: Sön 14 maj 18.15-19.30
Anmälan: via timecenter.se/studioflow. Eventet är kostnadsfritt. Kombinera gärna i samband med klassen som ligger precis innan, 16.30-17.45!

Vi bjuder på lättare snacks under tiden!