Back to All Events

YOGA I LIVET - minikurs

Detta är en kurs på fyra tillfällen för dig som är nyfiken på vad yogan kan ge dig utanför mattan. Vi tittar på yogans filosofi och grunder, traditionellt och hur man kan förstå och förhålla sig till den idag. Yoga förknippas ofta med fysisk rörelse, vilket också är underbart, men den erbjuder också så mycket mer till vår vardag. Yogan har kraftfulla verktyg till en närvarande och medveten vardag och klarare och piggare sinne i kombination med asanas som du hittar på övriga schemat. Dessa verktyg finns med på fysiska klasser och i den här mini kursen erbjuds du en introduktion till en annan dimension av dem. Yogan som en helhet och förhållningssätt till livet. 

Innehåll:
-Yogans filosofi
- Energier och den subtila kroppen
- Pranayama och andning

Dessa ämnen vävs samman under varje träff som också karaktäriseras av mycket diskussion. Det ingår också ett mindre kurshäfte, också med plats för egna reflektioner. Största delen av tiden är teoretisk men kom gärna i bekväma kläder för att kunna vara på en behaglig plats i tex sittandes. 

Dag & Tid: Torsdagar 1 juni-22 juni kl 18.15-19.45
Lärare: Johanna Alvin
Investering: 1500 kr
Anmälan: Anmälan är bindande och mailas till info@studioflow.se. Betalning sker via faktura och återbetalning sker endast mot läkarintyg.

Välkommen!

Earlier Event: May 18
ANATOMI & LINJERING
Later Event: June 2
AW YOGA PÅ TERRASSEN