Back to All Events

Den åttafaldiga vägen.

Häng med på en 108 minuter guidad tur genom Patanjalis åttafaldiga väg mot yogans slutmål som den beskrivs i Yoga Sutras, en av de absolut mest inflytelserika yogaskrifterna. Den har över tvåtusen år på nacken och finns översatt i massor med språk, och i hundratals olika tolkningar. För det här är stora och viktiga saker. Hur ska vi leva med andra? Med oss själva? Hur blir vi fria? Vad är medvetande?

Genom asana, pranayama och meditation går vi igenom steg efter steg, och utforskar hur vi kan använda oss av denna gamla, men praktiska text, både på yogamattan och ute i livet.

Själva guidningen tar 108 minuter. Sedan finns det tid till frågor och svar. Och samtal. 

Lärare: Victoria Larsson (www.swanmountainyoga.de)
Tid & plats: Torsdag 10 aug 18.30-20.30, Studio Flow, Göteborg
Investering: 350 kr. Betalas med kort på plats. 
Anmälan: Maila till info@studioflow.se. Din anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Dyker du ej upp på bokad plats får du en faktura i efterhand. 

Victoria Larsson är född och uppvuxen i norra Norrland, flyttade till USA strax efter gymnasiet, bodde i New York och New Orleans i tretton år, och bor nu sedan 2009 i Berlin där hon är en av huvudlärarna på yellow yoga (yellowyoga.de).

 Victoria upptäckte yogan 1996 i New York, blev hardcore år 2000. Efter att yogan hjälpte henne igenom både elfte september och orkanen Katrina och allmänt livskaos, bestämde hon sig för att yogan skulle bli ett av huvudspåren i hennes liv.

År 2007 utbildade sig Victoria Larsson till yogalärare i New York och har undervisat och konstant vidareutbildat sig sedan dess. I Berlin är hon känd som yogaläraren med bäst musiksmak, men också för hennes kreativa sekvenser och inkännande assisteringar.

Hon är också utbildad thaimassör, hängiven ”mediterare” samt romanförfattare.