Back to All Events

Garuda & Fascia Flow Workshop

Välkommen till en ny, härlig workshop i Garuda och Fascia Flow! Vår Liselotte Reiven står bakom denna underbara dagen tillsammans med Clara Dymén. Här nedan kommer info från dem om dagen:

Även denna gång är det ett samarbete med fantastiska Clara Dymén från MovEat vilket är otroligt roligt. Vi har satt ihop en tretimmarsworkshop med fokus på den sköna träningsmetoden Garuda i kombination med Fascia Flow.

VI kommer hålla till på Studio FLOW i Gamlestan, där vi har en härlig yogasal att röra oss i, belägen i de gamla fabrikerna. En urmysig lokal som drivs av Johanna Alvin med själ och hjärta.

************************************************************
När? Söndagen den 18 juni kl 12.00-15.00
Var? Studio FLOW, Gamlestadsvägen 4, hus B3
Kostnad? 700:- 
Anmälan som sker via mail till info@movementcenter.se är bindande och återbetalas enbart mot sjukintyg. Faktura skickas ut strax innan kursdag, betalningsvillkor 14 dagar.
************************************************************

Program för dagen

Del 1 - GARUDA med Clara (moveat.se)
Garudametoden är utvecklad av James D’Silva och är en holistisk träningsform där stor vikt läggs på rytm, flöde och variation. Tekniken har hämtat inspiration från yoga, pilates, tai chi, dans och kampsport.
Under den här workshopen kommer vi gå igenom tekniker från främst GARUDA Matwork, Seated & Standing. Genom flödande rörelsesekvenser utmanar vi hela kroppen i alla tre plan. Vi jobbar mot att förbättra vår mobilitet, stabilitet och koordination såväl som mot ett ökat mentalt fokus, större medvetenhet kring den egna kroppen och att skapa en känsla av rymd.

*
PAUS med underbart god RawFood-fika från MovEat.
*

Del 2 - FASCIA FLOW med Liselotte (movementcenter.se)
Fascia Flow är en rörelsemetod med utgångspunkt från fascians (bindvävens) egenskaper. Fascian sammanlänkar alla våra muskler och älskar olika slags rörelse för att behålla sin elasticitet. Vi vill utforska olika möjligheter att aktivera, känna och använda fasciaslingorna i kroppen genom flödande rörelser, händer och fötters kontakt mot golvet, vridningar och förlängning/stabilitet. Allt i en salig mix men i sekvenser du blir guidad igenom. 
Vi strävar mot en väl genomarbetat och balanserad kropp efter vår workshop, som avslutas med en stilla meditation.

Är du sugen så skicka in din anmälan (bindande) till info@movementcenter.se redan idag, så skickar vi bekräftelse på att du har plats.

Vi ser fram emot att träffa er alla!

Clara & Liselotte

Foto: vegafoto.se

Earlier Event: June 18
FAMILJEYOGA 3-7 år + 8-14 år