Back to All Events

Utveckla dig själv - flyttad - nytt datum kommer


Denna workshop kommer få nytt datum inom kort. Den kommer inte att vara 12-13 aug 2017.

Vill du öka din medvetenhet kring förhållandet mellan dina tankar, dina känslor och din kropp och hur de samspelar och interagerar i ett konstant flöde?

Följ med på en workshop i två dagar där du får lära dig teorin kring våra känslotillstånd och hur de påverkar våra kroppar, känslor, tankar och energier. Du kommer att få utforska detta och hitta nya sätt att vara i dig själv med medkänsla. Du kommer att få öva dig i att öka din medvetenhet och intuition - och att känna förståelse för hur känslor svallar i din kropp och hur du kan hantera detta. Under denna workshop kommer du få testa och få med dig flera praktiska verktyg som du kan använda för att fortsätta utvecklas hemma med dig själv och andra, och du ges möjlighet att transformera dig själv, leva mer i ditt hjärta och närmare dig själv.

Under workshopen kommer vi ha föreläsningar, diskussioner, meditationer, enklare yoga- och meditationsrörelser, praktiska övningar du testar på dig själv samt få testa hur du kan rensa dig själv och dina energier.

Var: Studio Flow, Gamlestadsvägen 4, Hus B3 (vägbeskrivning och tips på hur du hittar från spårvagn finns här: studioflow.se/kontakt
Dag & Tid: 12-13 aug med start lördag kl 9.00-17.00 och söndag 9-16 (lunch 12.00-13.00). Det kommer att finnas te och frukt till dig under workshopen. Kom precis som du är och gärna med bekväma kläder.
Pris: 1450 kr (betalas via faktura)
Anmälan: maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande och faktura skickas direkt via mail. Skriv namn, adress och om fakturan ska märkas med något speciellt. Återbetalning sker mot läkarintyg.

Emma Munter - är hängiven meditation, kostens inverkan på vår hälsa & yoga. Brinner för hur vi kan utveckla relationen utifrån våra hjärtan till oss själva och vår kropp och leva mer kärleksfullt med oss själva och med andra människor. Håller i meditationer på Studio Flow, är yoga- och mindfulnessinstruktör. Om du är nyfiken på mindfulness inom skolan så håller hon på med ett projekt med Pål Dobrin och företaget Empaticus - så vill du fråga eller diskutera gör hon det glatt!

Kristove Sanchez Rueda - inspireras av personlig utveckling och att hjälpa människor hitta sin inneboende styrka. Jobbar som rådgivare, terapeut och coach i känslor. Utöver detta friskvårdsmassör, diplomerad coach och healer som jobbar utifrån intuition och medkänsla och är en livsglad medmänniska. Meditationen i kombination med att jobba med sina känslor är en av vägarna för att hitta den egna sanningen och göra rätt val i livet. Kristoves grund är att allt utgår ifrån vår “body, mind and spirit” - vill du veta mer så titta in på hans företag Kristove Body, Mind & Spirit.