Back to All Events

Kristaller och deras förmågor att hjälpa oss - flyttad - nytt datum kommer.

Denna workshop kommer inom kort få nytt datum. Den kommer inte att vara 13 aug 2017.

Häng med på en kväll där vi undersöker olika kristaller, deras egenskaper samt deras förmågor att hjälpa oss med våra kroppar och energier. Vi kommer att titta på hur de kan användas i meditation, för att stärka vår kropp och oss själva samt för att balansera våra olika chakran. Under denna kväll tittar vi närmare på vilka kristaller vi ska använda vid olika tillfällen och vilka vi inte ska använda. Det kommer finnas flera olika kristaller att titta på och det finns möjlighet att handla kristaller och kristallarmband.

Välkommen att spendera en mysig kväll med mig och kristallerna den 13 augusti kl 18.00-19.00. Kombinera gärna med Yoga & Meditationsklassen som ligger precis innan.

Bokning sker endast via timecenter.se/studioflow. Platserna släpps 2 veckor innan eventet. Vänligen avboka din plats vid förhinder så någon annan kan få din plats.

Kristove Sanchez Rueda - inspireras av personlig utveckling och att hjälpa människor hitta sin inneboende styrka. Jobbar som rådgivare, terapeut och coach i känslor. Utöver detta friskvårdsmassör, diplomerad coach och healer som jobbar utifrån intuition och medkänsla och är en livsglad medmänniska. Meditationen i kombination med att jobba med sina känslor är en av vägarna för att hitta den egna sanningen och göra rätt val i livet. Kristoves grund är att allt utgår ifrån vår “body, mind and spirit” - vill du veta mer så titta in på hans företag Kristove Body, Mind & Spirit