Back to All Events

FLOW 1 år - firarvecka!


FLOW firar 1 år och detta tänkte vi passa på att fira under hela vecka 35! Du har chansen att ta med alla dina nära och kära som du tycker behöver lite yoga på kostnadsfria klasser under veckan, eller varför inte på vårt gemensamma invigningsmingel fre 1 sep tillsammans med Movement Center som flyttat in?

KLASSER:
Vi har schemat öppet som vanligt men valt ut vissa klasser som är kostnadsfria att prova på. Man bokar sin plats via timecenter.se/studioflow och det är först till kvarn som gäller. 
Mån: YIN kl 19.30
Tis: YOGA kl 12.00 - YOGA 90 min kl 19.00
Ons: PILATES PROPS kl 18.30 - STRONG FLOW 19.45
Tors: PILATES 12.00 - YOGA 17.30
Fre: YOGA 8.15

TÄVLING/UTLOTTNINGAR
Samtliga som är på klass under veckan kommer kunna delta i en tävling om tre 10 klippkort som lottas ut (oavsett om klassen är kostnadsfri eller inte). Detta kan användas på egen hand, delas med någon eller ges bort. Det kan även hända tt det dyker upp andra överraskningar under veckans gång :)

INVIGNINGSMINGEL
Fre 1 sep bjuder Movement Center in till invigningsmingel för att fira inflytten till FLOW. Det bjuds på lite tilltugg och möjlighet att prova pilatesmaskinerna, kolla in behandlingsbänken eller bara mingla runt i lokalerna. Vi håller tummarna för fint väder så vi kan se solnedgången ute på terrassen. Överraskningar utlovas och kl 19 är en bra tid att vara på plats :) Läs mer under eventet "Invigningsmingel"

Det är vi tillsammans som är FLOW.

VARMT VÄLKOMNA ATT FIRA MED OSS!

Earlier Event: August 25
EMBODIED YIN YOGA - MODUL 2
Later Event: September 1
INVIGNINGSMINGEL