Back to All Events

DIN EGEN RÖST – ATT UNDERVISA FRÅN HJÄRTAT - Fullbokad

Det finns fantastiskt många inspirerande yogalärare där ute som säger fantastiska ord när de undervisar. Helst vill vi skriva ner dem så att vi kan komma ihåg dem och använda dem själva. Den här workshopen ger dig guidning i att hitta dina egna ord och göra dem till ditt budskap. Det finns inom dig men behöver kanske lirkas fram. Ibland hamnar man också på villovägar, känner sig tom och hör bara allt bra som alla andra säger men man vet inte hur man ska förmedla det själv. Speciellt kanske om man är ny yogalärare eller inte undervisat på ett tag.

Den här workshopen vänder sig till dig som är ny yogalärare och vill ha lite verktyg på vägen och/eller sig som vilat som lärare ett tag och vill få ny inspiration till att utforska din egen insida för att guida deltagarna på mattan med din egen genuina och personliga lärarstil. Din egen autentiska röst.

Innehåll:
-       Vad är en autentisk röst och ledarstil från hjärtat
-       Hur undervisar du tryggt och säkert med assisteringar och instruktioner som är förankrade i dig
-       Hur använder du det som är sant för dig när du undervisar
-       Hur kan du förstärka det med text ord eller musik
-       Diskussion, feedback och erfarenhetsutbyte med andra yogalärare

Under helgen kommer alla att undervisa varandra, oavsett stil eller nivå. Inför helgen förbereder du en 30-min sekvens att guida. Du behöver ha avslutat din yogalärarutbildning innan du deltar på denna workshop och deltagarantalet är max 8 personer för bästa feedback och utveckling.

Lärare: Johanna Alvin
Dag & Tid: 3 feb 2018 kl 8.30-16.30 (lunch 12-13)
Investering: 950 kr
Anmälan: Maila namn och adress till info@studioflow.se. Skriv också vilken utbildning du gått och när samt hur mycket du har undervisat. Anmälan är bindande. Betalas via faktura som skickas direkt vid anmälan, återbetalning sker endast mot läkarintyg.
Endast 8 platser.

Johanna Alvin är utbildad och registrerad för 500H Yoga Alliance i Vinyasa Flow/Authentic Flow med inspiration från hatha, anusara och embodied flow. Hon har studerat intensivt med Satu Tuomela och Tiina Ravelin och inspireras ständigt av exempelvis Tara Judelle, Anja Bergh, Bonnie Bainbridge Cohen, Sianna Sherman och Donna Farhi. Hon är utbildad idrottslärare, har flertalet utbildningar inom anatomi och fysiologi och uppdaterar sig ständigt om kroppens strukturer och möjligheter. Förutom att undervisa klasser och workshops driver hon även yogastudion FLOW i Göteborg. Där håller hon även 200h grundutbildning för yogalärare samt utbildar i yin yoga.  Hennes yogaklasser karaktäriseras av mycket hjärta. ”Kreativitet. Rörelse. Närvaro. En grundande kraft för medvetenhet, ärlighet och det genuina. Det är yoga för mig. En form där min inre form möter min yttre form. Där jag möter allt. Mattan är fristaden där allt är tillåtet. De mörka och de ljusa ytterligheterna ger utrymme till allt som finns däremellan. I mellanrummet. In the in between. Flödet som bär det autentiska. Hjärtat. Friheten. Lättheten. Meditationen. Livet.”
Foto: Therese Hagstedt