Back to All Events

GO WITHIN - en kurs att resa inåt - omg 2 -fullbokad

Välkommen till en kurs som tar dig på den fantastiska resan inåt.  Bortom de lika fantastiska fysiska asanas tar vi oss till samtal, reflektion, tystnad, skrivande, utrensning, ritualer, andning och meditation istället. Platsen är tornet på FLOW, ovan allt för att ge utrymme till nya perspektiv och ett bredare blickfång.

Denna kurs passar dig som är redo att gå på djupet, in i dig själv men också i den värld vi lever i. Samhällets normer och strukturer, att vrida och vända på både dina egna och andras förväntningar, förhållningssätt, förutsättningar och olika sätt att se på din tillvaro och vardag. Den är för dig som är redo att möta det du kan påverka och välja och det du inte kanske kan påverka eller välja.  Och den är för dig som är redo att dela med dig, både till dig själv och andra, om din syn på livet. Allt det där som kan vara och är yoga.

Under sex veckor utforskar vi andning, meditation, beröring och dess kraft, kort och affirmationer och hur de kan tala till oss, skrivande och samtal om att leva enkelt, förankra det man vill behålla och släppa taget om det som inte ger någon energi längre.

I kursen ingår en skrivbok och en penna. Du behöver inte byta om till dessa tillfällen men kom gärna i kläder som du är bekväm med att sitta i på golv.

Dag & Tid: Torsdagar 8 mars, 15 mars, 5 april, 12 april, 19 april, 26 april kl 17.30-18.45
Plats: FLOW Yogastudio
Yogalärare: Johanna Alvin
Investering: 1500 kr – betalas via faktura
Anmälan: Skicka ett mail med namn och adress till info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg men platsen kan överlåtas. Fakturan skickas ut med förfallodag en månad innan kursstart.

OBS – endast 8 platser

Välkommen!

Earlier Event: March 1
YIN YOGA GRUNDUTBILDNING - fullbokad
Later Event: March 9
Gästklasser med Shay Peretz