Back to All Events

Get deep into pilates


Dags att kickstarta året med en intensiv och djupdykande kurs i pilatestekniken. Joseph Pilates var en ganska galen och definitivt tuff instruktör, men han visste vad han ville - hitta både smidigheten och styrkan för sina elever. Hur pass pedagogisk han var är svårt att sia om, men jag lovar att förklara, visa och assistera er in i de djupa muskellagren där du kanske inte har haft kontakt förut. 

Under våra tre dagar får du en bakgrundshistoria till hans arbete och hur tekniken har utvecklats genom åren, men framför allt ska vi träna! Allt ifrån grundövningar till variationer som tar dig in i mer svettiga sekvenser, där andetaget med sin specifika teknik, är din trygghet. Det som bygger upp dig inifrån och ger kontroll genom hela kroppens fasciasystem.

När?
Fre 5 januari kl 16.00-18.00
Lör 6 januari kl 12.00-14.00
Sön 7 januari kl 12.00-14.00

Pris? 
900:-

Anmälan?
Skicka ett mail till info@movementcenter.se för att anmäla dig. Observera att anmälan är bindande och kan endast avbokas mot sjukintyg. Du får en bekräftelse via mail och du kan betala med kort på plats, eller be oss om en faktura.

Let¨s get to the core!

Earlier Event: January 4
Pilates Props åter på schemat