Back to All Events

URBAN LIFE MOVES - en workshop för arbetsmyran.


Vårt sätt att leva i en storstad idag innebär ofta märkliga positioner för vår kropp. Jobbet framför datorn, timmar av surfande på mobilen och en stressnivå som känns omöjlig att få ner. 
Känns det igen?

Urban Life Moves är en workshop där vi ger extra fokus till hur vi kan balansera de statiska positioner vi ofta hamnar i under vår vardag, och du får tips om vad du kan göra vid ditt skrivbord, på din bilresa hem eller innan du somnar för kvällen, för att bättre kunna möta nästa dag på jobbet. 

Vi kommer jobba på matta och på stol med rörelser hämtade från pilates och yoga. En del teori om hur kroppen fungerar men framför allt många sköna rörelser som hjälper stela områden att röra sig igen och ger dig tillgång till att använda dina muskler. 

När? 
Lördag 13 oktober kl 10 - 13
Söndag 14 oktober kl 10 - 13

Var?
Studio Flow

Kostnad?
700:-

Anmälan?
Maila din anmälan med namn och telefonnummer till info@movementcenter.se senast den 8 oktober. Anmälan är bindande och avbokning kan endast ske mot läkarintyg. Du kan betala med kort när du kommer första dagen.

Varmt välkomna!
/Liselotte