Back to All Events

TO HAVE YOUR OWN BACK - Workshop med Erika Graham

Din ryggrad är din egen inre bärande pelare, din inre stöttning, som tillsammans med andra delar av din kropp bildar ett hållbart system. Ryggraden spelar en stor roll i både hur du står och går men även hur du bär upp dig själv och hur du rör dig genom livet. Vi är byggda för rörelse men tyvärr bor vi i en tid och plats där vi inte utnyttjar kroppens naturliga instinkter och kan uppleva att vi "sitter fast". 

Vi kommer under denna workshop ta oss från det stora hela, in till dem mindre delarna för att sedan komma tillbaka till helheten, hela vägen inifrån och ut. Genom små och subtila rörelser ska vi försöka skapa en större kroppskännedom till vår ryggrad och undersöka hur vi kan stötta oss själva mer från insidan. Vi kommer att varva anatomi, embodiment och övningar för att övergå till flöde och avsluta i savasana.

Alla kan vara med, oavsett yogabakgrund och ryggproblem då klassen och rörelserna har en mer terapeutiskt inriktning. Förhoppningsvis lämnar du studion med lite bättre hållning, en känsla av att du kan ta dig vidare och känner att du kan luta dig tillbaka in i din egen rygg.

Om Erika:
Erika har sin bakgrund i Vinyasa Flow med fokus på anatomi i första hand, men har blivit mer och mer inspirerad av Embodied Flow som också varvas in i hennes klasser. Hon har gått 200 grundtimmar hos Yoga Medicine samt studerat 2 olika terapetiska moduler, höft och rygg, med fokus på anatomi, skador och tillämping. Hon håller klasser i både Vinyasa Flow och Yin i Trollhättan som sin bas, men reser även runt lite på olika studios i Sverige.

"Jag vill dela med mig av den friheten som yogan gav mig. Som ett sätt att utforska och röra mig tillsammans med min kropp, istället för att kämpa emot den."

Blogg: humbleheartyoga.wordpress.com
Instagram: grahamerika

Dag & Tid: Lör 20 okt kl 10.00-12.00
Lärare: Erika Graham
Investering: 350 kr för dig med klippkort eller AG på FLOW, 400 kr för övriga. Betalas med kort på plats
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Dyker du ej upp på bokad plats får du en faktura via mail i efterhand. 

Välkommen!