Back to All Events

Dvalan - kurshelg i Restorative med Tiina Ravelin


"Adjágas,
att befinna sig i stadiet mellan sömn och vakenhet.

👁Självinsikt,
avkoppling som ger uppkoppling,
ett högre medvetande
och en djupt pulserande kropp:

Dvalan är konsten att flöda i vilan."

Välkommen till en inkännande och själv-utvecklande kurshelg i Restorative Yoga.

Du får lära dig grunderna i den fysiska och energiska praktiseringen av restorative yoga, det jag själv kallar för Dvalan. Att hitta verktygen för att låta kroppen hamna i så djup avslappning och medveten sömn att själv-läkningen kan börja ske från den djupaste dimensionen av dig.

Praktiserandet av dvalan är konsten att kunna flöda i vilan. Det handlar om att landa djupt in i det vilande parasympatiska och enteriska nervsystemet för att brusreducera och smälta igenom spänningar och en stagnerad och överbelastad kropp. Möjligheten att landa i stadiet där själen får tala bortom brus och stress, genom öppnandet av alla dina sinnen i det rena, avskalade och återhämtande.

Du får utforska dig in i grundläggande principer, funktionell & subtil anatomi, yoga nidra, det meditativa, läkande ljudbad & vibrationer och hur du transformeras genom att möta dig själv och andra utifrån kärlek & compassion.

En djupdykande, hjärtöppnande och omhuldande kurshelg. Kom och var stöttad i det som är.

Med dig får du en manual, litteraturlista, och nya insikter efter avslutad kurshelg.

Denna kurs passar dig som känner kallet att förmedla konsten att flöda i vilan eller för dig som vill fördjupa din egen-praktisering.

Dag & Tid: 26-28 okt. Fre - Sön 8.30 - 17 // 90 min lunch 12-13.30 varje dag.
Investering: 5000 kr (inkl. 6 % moms) - betalas via faktura
Lärare: Tiina Ravelin www.holyheart.se
Medlärare Compassion: Ywonne Källström www.ywonnekallstrom.com
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Vid anmälan får du en faktura via mail. Meddela vid anmälan om den ska märkas med något. Återbetalning sker endast med läkarintyg. 

Välkommen!