Back to All Events

Din vilda kraft och kvinnans inre tempel - workshop 2 Stine Marcinkowski

Workshop 2 i Din vilda kraft och kvinnans inre tempel - de fem menstruationskammarna med Stine Marcinkowski

Menstruationen är ett moment för initiering och återskapande av dig själv varje menstruationsmånad. Du går igenom en tid av att känna dig obetydlig och borta från världen, samtidigt som det är en tid där du skall komma ihåg dig själv, återhämta dig och uppleva vem du verkligen är. När du har praktiserat menstruationscykelmedvetenhet börjar du också att lära dig om nästa steg som är din menstruation och vad som händer med dig och din kropp då. När du har gått igenom menstruationsprocessen rekonstrueras du till ett mer integrerat uttryck av dig själv. Om du har varit uppmärksam på dig själv i din cykel under hela menstruationsmånaden - och övat dig på att respektera och arbeta med din förändrande menstruationscykel säsongsenergi - är du psykologiskt beredd för vad The Red School kallar för menstruationens inre tempel.

Under denna workshop kommer vi att gå igenom menstruationens fem kammare och samtalar om vad som händer då. Du som deltagare blir guidad genom visualiseringar och avslappning för att landa i kroppen och förstå dig på hur de fem menstruationskammarna ser ut och känns. Vi arbetar med att uttrycka våra känsloliv under menstruationen genom bild, associationer, kroppsmedvetenhet, ord och rörelse. Du som deltagare kommer även att dela med dig av dina upplevelser.

Om Stine: 
Workshopen leds av Stine Marcinkowski - mindfulness coach, somatisk rörelsepedagog och danskonstnär som arbetar med kreativitet, stresshantering, personlig hållbarhet och eget ledarskap. Stine har ett stort intresse för kvinnans cykliska liv och undersöker hur vi kan leva mer i harmoni med vår menstruationscykel för att hanterar stress bättre och uttrycka vår kreativitet och sexualitet på ett medvetet sätt. Stines arbete är inspirerat av mindfulness, somatisk praktik, dansimprovisation, yogaterapi för kvinnor och The Red School som drivs av Alexandra Pope och Sjanie Hugo Wurlitzer.

Läs mer om Stine på: www.stinemarcinkowski.com och The

Red school: www.redschool.net

Plats: Studio FLOW, Gamlestadsvägen 4, Hus B3, 415 02 Göteborg
Tid: lördagen 6 oktober 2018 kl. 10-13.
Max antal deltagare: 14 personer
Pris: 650 kr inkl. 25 % moms eller 1200 kr för båda workshops.
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Vid anmälan skickas en faktura via mail på hela beloppet. 

Detta är andra workshopen ut av två som kan tas var för sig eller tillsammans med den första, som hålls den 23 september kl. 10-13. Det rekommenderas dock att gå på båda två.

Välkommen!

Earlier Event: September 22
Gästklass med Sam Aziz 22 sep
Later Event: September 26
CASALL kväll på FLOW