Back to All Events

Workshop i Ayurveda

Vi välkomnar med varm hand Lina Holmberg tillbaka till studion!

Vill du få ut så mycket som möjligt av din yoga skall du även prova Ayurveda. Ayurveda är det naturliga komplementet till yogan. När yogan tar hand om din kropp och ditt medvetande, läker och helar Ayurveda ditt inre. Tillsammans får du helheten. Den Ayurvediska läkekonsten lär oss att allt vi behöver redan finns på insidan av oss själva och bara väntar på att få komma ut. Välkommen på en workshop där du lär känna dig själv utifrån den tusenåriga Ayurvediska filosofin som är en av världens äldsta läkekonster. Workshopen kommer att handla om Ayurvedans filosofi och betydelse samt en grundlig genomgång av de olika kropps och personlighetstyperna Vata, Pitta och Kapha (doshor).  Vad som är karakteristiskt vid balans respektive obalans för de olika doshorna och hur man enkelt kan må bättre och nå harmoni med hjälp av Ayurveda. Förklaring till den naturliga livscykeln och faser vi går igenom livet samt ett test för att se vilken dosha (kropps och personlighetstyper) som känns mest naturlig för dig.


OM LINA:
Honey Bliss är grundat av Lina Holmberg. Lina är certifierad Ayurvedisk Hälsorådgivare. Hon är även sjuksköterska och har arbetat inom medicin, kirurgi och psykiatri. Senast har hon arbetat med patienter som har ätstörningar, negativ kroppsuppfattning och ångest. Hon har arbetat med patienters kroppskännedom och kroppsuppfattning samt hur de kan förbättra sin syn på sig själva och sin kropp/utseende. Lina har även gått en grundutbildning på Psykosyntesakademin och varit verksam som volontär på Föreningen Storasyster för tjejer och killar som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Hon har dessutom lång erfarenhet av läkemedelsutveckling och fått stor kunskap om forskning genom sin roll som projektledare.

Hemsida: www.honeybliss.se
Facebook: honeyblissayurveda
Instagram: honey_bliss_ayurveda 

Dag & Tid: Sön 18 nov 13.30-15.30
Plats: FLOW Yogastudio (studioflow.se)
Investering: 350 kr för dig med klippkort eller AG på FLOW, 400 kr för övriga - betalas med kort på plats
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Betalning sker på plats, dyker du inte upp på bokad plats får du en faktura i efterhand. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. 

Välkommen!