Back to All Events

TAKE THE LEAP - 100-200h yogalärarutbildning


Johanna Alvin och Milla Floryd bjuder in dig till en djupdykning i yogans förtrollade värld.

Du kan välja att gå 100 eller 200 timmar av utbildningen som är Yoga Alliance certifierad. De första 100 timmarna är utformade för att ge dig verktygen att lära känna din egen kropp och ditt eget utövande. Förutom asanapraktik, pranayam och meditation kommer utbildningen öka ditt kunnande inom yogafilosofi, kroppens uppbyggnad, energi-anatomi (chakrasystem, meridianer) och ceremonier.

De följande 101-200 timmarna är för dig som vill förmedla yoga genom undervisning. Vi kommer att utmana dig att studera och diskutera yogafilosofi, gå djupare in i anatomins magi, gräva i pedagogik för att leta efter dina unika röst som lärare, diskutera rollen som lärare idag och vad den innebär.

Du kommer att både teoretiskt och praktiskt få ta dig an pedagogik, verbalisering, sekvensering, tematisering, assistering och undervisning.

Det är vårt mål är att ge dig en stabil grund att utgå ifrån och en trygg inre upplevelse av vad yoga är för dig och hur du vill dela det med din omvärld.

Efter 200 genomförda och godkända timmar kan du registrera din utbildning hos Yoga Alliance om du vill. 

Förkunskaper:
De första 100 timmarna är för dig som är nyfiken på att lära dig mer om yoga. Vill du resa vidare är det en god grund att ha yogat regelbundet ungefär ett år innan starten.

Yogastilar som berörs: anusara, embodied flow, hatha, vinyasa, restorative, yin.

100 timmar ”take the leap”

2-4 nov 2018

30 nov-2 dec 2018

25-27 jan 2019

22-24 feb 2019

22-24 mars 2019

Tider: Fre kl 14-19.30. Lör 8-18. Sön 8-17

Obligatorisk kurslitteratur: Närmare något. – Simon Krohn.
Du kommer även få en lista på referenslitteratur vid anmälan.

Gästlärare: Simon Krohn, Anja Bergh

Investering: 20 000 kr (ink 25% moms) varav 5000 kr är anmälningsavgift som betalas för att bekräfta din anmälan.
Betalning sker via faktura. Hela summan ska vara inbetald senast 1 månad före kursstart. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Vid återbud 1 mån innan kursstart betalas 50% av totala kostanden tillbaka. Vid återbud 2 mån eller mer innan kursstart betalas 75% av totala kostanden tillbaka. Anmälningsavgift betalas endast tillbaka mot läkarintyg. 

Anmälan: Maila ditt namn, adress och ev faktureringsuppgifter till johanna@studioflow.se. Skriv också några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

Plats: FLOW Yogastudio - www.studioflow.se

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic Europa vid centralstationen. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta info@studioflow.se för rabattkod.