Back to All Events

PILATES WEEKEND


PILATES WEEKEND
Den 17-18 februari kl 10.30-13.00
Pris 750:-

Vi dedikerar två förmiddagar till att dyka in i pilatesteknikens magiska värld, där vi metodiskt och detaljrikt försöker aktivera specifika muskler i samklang med varann och få fascian att dirigera våra rörelser. Allt för att skapa helhet och medvetenhet om hur hela vår kropp samarbetar. 

2,5 timme per dag, till största delen fysiskt tränande, på vår matta och med fokus att aktivera djup muskulatur i bl a bål, rygg och runt skuldror. En strävan efter att bit för bit hitta styrka och smidighet för att ha full koll på utmanande lägen inom yoga eller annan träning du tycker om. Eller helt enkelt aktivera din kropp efter skada, graviditet eller annat avbrott från tidigare träning. 

För anmälan, skicka ett mail till info@movementcenter.se så får du bekräftelse via mail, (anmälan är bindande, kan endast avbokas mot sjukintyg) du kan sedan betala med kort på plats.
Begränsat antal platser så först till kvarn. 

Varmt välkomna!
/Liselotte