Back to All Events

Gästklass med Anja Bergh

Vi är glada och stolta att välkomna Anja Bergh som gästlärare på FLOW söndag 25 mars. 

'Bliss of consciousness is attained through expansion of the center'.
-Sutra 15, Pratya Bhijna Hrdayam (The splendor of recognition)

 Den här klassen tar dig mellan kroppens olika system som ett ankare att fästa din närvaro i det vi kallar för Flow, eller meditation i rörelse. Vi börjar somatiskt i rörelse som inte är traditionell asana för att ta oss in i yogaställningar som leder mot stabilisering och öppning av höfterna, frihet i axlarna och strösslat med ett par övningar upp-o-ner. Asanan är verktyget, inte målet. Målet är närvaro i kroppen konternueligt stund till stund så att tanke och sinne får vila där tills vi upplever en större frihet och lugn. Kroppsfokuset är rörelse från först hud, sedan in genom kroppens lager tills vi möjligtvis landar i vårt absoluta center. när vi är där sätter vi oss i stillhet / meditation. Sen är det savasana ! 

Anja Bergh är en mycket uppskattad och omtyckt yogalärare i Göteborg som också erbjuder yogalärarutbildning och fördjupningar genom sin yogaskola Yogabuddhi. Ur Anjas presentation får vi bland annat veta; 

Min styrka som yogalärare är min närvaro. I salen finns bara ni som yogar och eran rörelse är språket vi talar med varandra. Jag är certifierad i Embodied Flow™ yoga som använder sig av de olika systemen vår kropp är byggd av för att finna oss själva genom det vi redan är, men kanske inte använt tidigare. Jag har funnit det vara ett sätt att över tid lära mig vad läkning verkligen är, vad acceptans och styrka och sårbarhet är. Alla goda ting att lära sig på denna livsresan. Och rörelse är ett av sätten att ta sig mot frihet i dig själv.

Läs mer om Anja på yogabuddhi.se

Dag & Tid: Söndag 25 mars kl 10-12
Investering: 300 kr - betalas med kort på plats
Anmälan: Maila ditt namn till info@studioflow.se. Anmälan är bindande och dyker du ej upp på bokad plats får du en faktura i efterhand. 

Välkommen!