Back to All Events

Mamma Baby cirkel - yoga och samtal


Den här kursen är för dig som är nybliven mamma, det är ett tillfälle för dig att en gång/vecka i fyra veckor ägna dig åt DIN resa. Babyn är också med och ni får en mysig stund tillsammans.

Att få barn är en stor händelse i livet. Den är ofta omvälvande på många sätt, såväl i kroppen som känslomässigt och vad det gäller den egna identiteten. Det kan vara väldigt givande att gå igenom processen med andra i samma situation.

Varje tillfälle inleder vi med en stunds yoga, rörelse för att börja hitta kontakten med den egna kroppen igen och rörelse som är närande där du är nu, med allt vad det innebär för kroppen att ta hand om ett litet barn.

Därefter blir det en paus, då finns tillfälle att mata, leka, byta blöja, somna ditt barn, vila på yogamattan, eller ta en kopp te och prata med de andra deltagarna.

Efter pausen samlas vi igen för samtal och delande av funderingar och erfarenheter. Varje vecka har ett nytt tema, men det som behöver diskuteras kommer få utrymme att göra det.

Den här kursen är för dig som nyligen fått barn, ditt barn är minst 6 veckor men har inte lärt sig gå ännu. 

Om Nadia Rabit
Nadia startade sin yogaresa för 17 år sedan, det var blandningen av humor, lekfullhet, djupa filosofiska konversationer och kontakten med kroppen som några år senare fick henne att fastna för Anusara Yoga. Intresset och nyfikenheten kring kropp - själ - sinne, och hur de hänger ihop har fortsatt växa. Hon gick sin yogalärarutbildning med Anja Bergh på Yoga Buddhi i Göteborg och är registrerad RYT200 med Yoga Alliance. Nadias yoga är även influerad av Embodied Flow TM. 

Jag är mamma till tre barn och undervisar yoga under namnet Soul Yoga. Just nu håller jag främst kurser i yogarummet Soul Space i Toltorpsdalen, i Mölndal. 
Den här kursen är något jag själv hade önskat mig då mina barn just kommit till världen, det känns väldigt kul att få erbjuda den till andra!

Dag & Tid: Måndagar 16 april, 23 april, 7 maj, 14 maj kl 10.30-12.00
Lärare: Nadia Rabit
Plats: FLOW Yogastudio (www.studioflow.se)
Investering: 800 kr
Anmälan: Maila till info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Du får en faktura via mail vid anmälan. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. 

Välkommen!

Earlier Event: April 12
Yin & Gong - specialklass 12 april
Later Event: April 21
Gästklass med Sam Aziz