Back to All Events

Fortsättningskurs yoga

Fortsättningskurs på nybörjaryoga!

För dig som har yogat ett litet tag men som i en liten och trygg grupp vill få nya infallsvinklar, tips och utmaningar i din yogapraktik. Under sex tillfällen går vi igenom variationer på positioner vi är vana vid genom att utmana sättet en yogaposition “ska” se ut och snarare vända fokuset på hur det kan kännas. 
Olika kroppar, olika positioner, olika möjligheter. 
Vi kommer ta oss tiden att diskutera positionerna och testa på allt ifrån balanspositioner, vridningar, framåt/bakåtfällningar men även mer FRC (“Functional Range Conditioning®️ is a comprehensive joint training system based in scientific principals and research”) inspirerade
rörelsemönster med fokus på kroppens kapacitet till bra ledhälsa.  Allt för att försöka få rörelserna och positionerna att kännas så bra som möjligt,  på mattan men även i vardagen!
Passar dig som har yogat ett litet tag eller för dig som vill hitta tillbaka till yogan genom ny inspiration. I lugn takt och med nyfikenhet tar vi oss an yogan tillsammans!

Datum & Tid: Måndagar 9 april - 21 maj (uppehåll 30 april) kl 18.00-19.15
Lärare: Tyra Nord
Investering: 1500 kr - betalas via faktura
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Vid anmälan får du en faktura via mail. 

Earlier Event: March 28
Yin, Andning, Meditation - workshop
Later Event: April 12
Yin & Gong - specialklass 12 april